Wpis z mikrobloga

@Rafatus69: kurde patrz jaki jestem inteligenty, ogladam cie albo czytam twoje pseudointeligenckie wysrywy i czuje totalne zazenowanie (to od tego slowka cringe jakbys nie wiedzial co znaczy)
  • Odpowiedz
@Rafatus69: szkoda, ze taki inteligentny nie byles jak z Tobą wywiad do uwagi robili, a Ty nazwałeś n-----------e swojej dziewczyny przed kamerą "sztuką nowoczesną" xdddd

sporo rzeczy pewnie było wyreżyserowanych, ale marlenka nie jest na tyle dobrą aktorką, żeby to wszystko udawać, więc jakieś wywyższanie się i moralizowanie, w sytuacji gdy znęcałeś się psychicznie i fizycznie nad dziewczyną, która IQ ma pewnie gdzieś na granicy upośledzenia, jest trochę nie na
  • Odpowiedz
@Rafatus69 jesteś takim sam patusem jak reszta o ile nie gorszym,z tym że masz teraz przerwę. Wytrzymaj troszkę dłużej to będzie spoko.
Sam fakt że piszesz taki gownopost to najlepszy dowód że ciągnie willa do lasu.
  • Odpowiedz
  • 0
@CezarK: z rodziną się pojednałem, ale za co mam przepraszać Siedlce? Wiele ludzi z Siedlec narobiło mi krzywd zanim zacząłem robić streamy więc co? Mam mówić, żeby Siedlce mnie przeprosili? Zejdź na ziemię i zacznij myślić głową gościu.
  • Odpowiedz