Wpis z mikrobloga

Przytoczę tu wpis @Urgentcompound bo myślę, że warto zapodać go dalej.

yt to aktualnie same clickabity i g---o shortsy

wszędzie od zaj3bania algorytmów, klikasz jeden film z ciekawości i nie uwolnisz się od podobnych przez miesiąc bo będą ci je podsuwać

reddit i tweet zlewaczał, zresztą nie tylko oni, cały świat już wygląda jak j3bany cyrk

fb zdechło i aż szkoda mi tych boomerów którzy nadal tam siedzą i komentują posty Ai wraz z innymi Ai w komentarzach

wykop to ciągła polityka i naskakiwanie jeden na drugiego która strona lepsza mimo, że każda was ru*ha

wszystko w dzisiejszym świecie próbuje okraść nas z czasu

google już nawet nie udaje, że ich celem jest dobrze działająca wyszukiwarka, po prostu nasrajmy 10 randomowych linków sponsorowanych

wszędzie pełno p0rn0 i nagość. dosłownie jakakolwiek strona by to nie była, przy scrollowaniu zaraz pojawi się jakaś goła d--a

ciągły konsumpcjonizm, wszystko robione pod kasę, byle jak, żeby tylko się sprzedało

coraz więcej czasu na doszkalanie się z czegoś by finalnie i tak nie dogonić tej machiny

starsi ludzie dosłownie zaczynają umierać z głodu bo za te grosze mogą kupić co najwyżej chleb i ziemniaki

wiele osób mimo ostrego zapi3rdolu nie będą mieli szans by ułożyć sobie normalne życie, nie mówiąc nawet o zakupie domu

bycie "dobrym" w dzisiejszych czasach = bycie frajerem. ktoś dzisiaj próbuje być dobry to zaraz zostaje wykorzystany

wystarczy, że rodzice dobrze rzucą kośćmi i jak RNG dobrze wylosuje to możesz kosić miliony na onlyfans nic nie robiąc bo dobrze wyglądasz

dodawajcie w komentarzach coś jeszcze

#przegryw #informatyka
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

reddit i tweet zlewaczał,

@wyszopek129: czy przypadkiem X mocno nie skrecil w prawo od kiedy Elon Pizmo go kupil?

yt to aktualnie same clickabity i g---o shortsy

Ciekawe bo u mnie to duzo wywiadow po 40-90min oraz ogolnie filmiki po
  • Odpowiedz
  • 2
@Fishwater: bo instagram to nie jest już profil do wrzucania swoich fotek tylko do zarabiania siana, robienia fotek przy lambo z puszką sponsorowanego napoju w łapie i oczywiście koszenia naiwniaków, że jak wykupicie kurs z moim kodem to też tak będziecie żyć
  • Odpowiedz