Aktywne Wpisy

frugASS +174
źródło: temp_file5044683917521345711
Pobierz
Nacho_Libre +3
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Tesli to już nawet nie wymieniam bo szkoda strzępić ryja xD
Sam juz nie wiem co o tym szalenstwie myslec
@wersalski_kasztaniQ masz na myśli monopol Elona? Na razie to czysta spekulacja czy wgl do tego dojdzie i niczym nie poparte wzrosty poza spekulacją że wejdzie Elon do rządu i cholera wie co tam wymyśli. Jak nic nie wymyśli to spadnie tak szybko jak urosło. Na pewno wzrosty nie są
@programistalvlhard: o co prychlem.
Bardziej mi chodzilo o jego wplywy na dzien dzisiejszy niz na jego monopol.
@programistalvlhard: nowy lifestyle biedaków z horyzontem czasowym do pierwszego.
@MichauDelendaEst: To plus to że każdy taksówkarz w Pakistanie może aktywnie inwestować na giełdzie jadąc samochodem. Dlatego pisałem że sam już nie wiem co o tym myśleć bo wyceny są już często absurdalne, a jednocześnie wydaje mi się że to jeszcze nie jest ich ostatnie słowo.
No i jeszcze rozjazd USA-reszta świata, jakby w następnych 10 latach tylko w USA miała
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz