Aktywne Wpisy

co mam zrobić na obiad żeby chlop mnie pokochał, tylko poważne propozycje

mirko_anonim +11
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
mam już dość #rozowepaski z #tinder
jestem 35 letnim gościem szukajacym stałego #zwiazki Ostatnio spotykałem się (może to za duże słowo) z pewna uroczą 30 lvl kobietą, która odpowiadała osobowością oraz wyglądem. Coś tam gadalismy na 3 randce o naszych planach na przyszłość. Powiedziałem zgodnie z prawdą, że docelowo interesuje mnie założenie rodziny. Ona powiedziała, że też celuje w coś poważnego, wydawało
mam już dość #rozowepaski z #tinder
jestem 35 letnim gościem szukajacym stałego #zwiazki Ostatnio spotykałem się (może to za duże słowo) z pewna uroczą 30 lvl kobietą, która odpowiadała osobowością oraz wyglądem. Coś tam gadalismy na 3 randce o naszych planach na przyszłość. Powiedziałem zgodnie z prawdą, że docelowo interesuje mnie założenie rodziny. Ona powiedziała, że też celuje w coś poważnego, wydawało

Serio wierzysz w to co ruski piszą ? w ruska propagandę?? To jest zadziwiające pierwszy jesteś od wyzywania ludzi od ruskich onuc że ruski kłąmią ale teraz łykasz to co ruski piszą XD
#rosja #ukraina #wojna
źródło: ruska propaganda
PobierzO „ruskich onucach” to już dawno nie pisałem ale rozumiem że macie to w skrypcie żeby takich z sformułowań korzystać tak?
A jak już się wysiliłeś żeby coś napisać to odpowiesz na moje pytanie zadane we wpisie niżej?
Dziękuję z góry!
Uważajcie na mobilizację u was tam ( ͡