Aktywne Wpisy
szklarskaporeba +384
#korposwiat #pracbaza #big4 Młode roczniki są bardzo śmieszne. Dzisiaj '99 podszedl na open space do managera i powiedział ze albo pierwsze dwa tygodnia listopada będzie mieć wolne a potem home working do końca roku albo jutro rzuca wypowiedzenie xD. Pulsujących zawołam jutro z rozwinięciem sytuacji.
Aggressiv +186
Widać, że uczą się od kolegów z pis.
W komentarzu wyjaśnienie. Wskaż różnice.
#polityka #konfederacja #bekazpisu
W komentarzu wyjaśnienie. Wskaż różnice.
#polityka #konfederacja #bekazpisu
Tak było pięknie, był #wolnyrynek, to ja rządziłem, jak jakaś firma nie zrobiła rzeczy jak należy, to telefon i na łapkach przybiegali i przepraszali, a jak nie to kopas w dupas i brałem inną firmę, jak nie chcą zarabiać to nie. I było czysto, tanio i tak jak chciałem.
A teraz złodzieje wprowadzili państwową obsługę wywozu śmieci i co mam? Brud, smród i ubóstwo.
Śmieciarze robią co im się podoba, jak zadzwonię ze skargą to muszę udowadniać, że nie jestem wielbłądem i że rzeczywiście śmieciarze zaniedbali swoje obowiązki, gówno zdziałam w dodatku śmieciarze jeszcze bardziej będą grali w #!$%@? - bo jak ja śmiałem zaskarżyć miłościwie mi sprzątających, w dodatku kasę wezmą i będą mi się śmiali w twarz i wyzywać od chamów, który chce im zniszczyć życie.
Co więcej nie dość, że dwa razy drożej to jeszcze dwa razy gorzej, płacić muszę, i jak ulice były ładne i czyste to teraz co chwile się na nich worki od śmieci pałętają.
##!$%@?
Wniosek:
Precz z #socjalizm'em, #tylkowolnyrynek