Wpis z mikrobloga

Coś, co zmieści format A4. Chyba jedna z największych skrzynek, jakie do tej pory ozdabiałam - wymiary zewnętrzne to aż 32,5 x 25,5 cm, wysokość 4,5 cm. Na co dzień mam na warsztacie egzemplarze niemal o połowę mniejsze :)

Skrzynka z grafiką na życzenie zamawiającego, inspirowana Ereborem, z napisami w stylistyce runicznej i z ozdobnymi narożnikami - docelowo prezent dla fanki klimatów #lotr #wladcapierscieni #hobbit. Wnętrze wyklejone filcem, z personalizacją od wewnątrz wieczka.

Więcej moich szpargałów twórczych jak zawsze na #apaturiart ()

#handmade #rekodzielo #diy
Apaturia - Coś, co zmieści format A4. Chyba jedna z największych skrzynek, jakie do t...

źródło: Erebor

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 5
@Teuvo: Dziękuję! Z tego, co wiem, skrzynka aktualnie stoi na regale pionowo, żeby wieczko mogło tworzyć tło dla innych Śródziemiowych gadżetów na półce ()
  • Odpowiedz
@Apaturia: ekstra! Bardzo podoba mi się kolorystyka, czerń fajnie podbija całość. No i rozmiar robi wrażenie :)
Kiedyś mówiłem, że zamówię u Ciebie okładkę, jak się ogarnę z książką, ale nie idzie to zgodnie z planem i wydawcy na razie brak, chyba będę musiał pomyśleć nad innym zamówieniem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 2
@Kantor_wymiany_mysli_i_wrazen: Napis od wewnątrz wieczka był mocno osobisty, przy tego typu personalizacji z zasady nie wrzucam zdjęć ;)

@maszf Wycena zależy od liczby zdobionych powierzchni, charakteru zdobień i wielkości pudełka, więc każdy projekt wyceniam oddzielnie. Ale tak ogólnie, skrzynki większego formatu to u mnie koszt od ok. 350 zł w górę, zależnie od szczegółów projektu.
  • Odpowiedz