Aktywne Wpisy

Rittel +1775
W ogłoszeniu sprzedaży domków pod Warszawą deweloper ustawił sobie nazwę użytkownika domyjakmarzenie.pl. Sprawdziłem domenę, była wolna, kupiłem, ustawiłem przekierowanie w jedyne słuszne miejsce ( ͡º ͜ʖ͡º) https://domyjakmarzenie.pl
#nieruchomosci
#nieruchomosci
źródło: image
Pobierz
co mam zrobić na obiad żeby chlop mnie pokochał, tylko poważne propozycje

#wybory #usa #ukraina #rosja
@IceShandy: A to wszystko cacy. Możemy zdemilitaryzować Polskę na wschód od Wisły, oddać Rosji korytarz lądowy do Królewca i wyjść z NATO, bo jednak ten Zełeński odsłaniający pomnik Banderze to przesada.
Tobie pluje szczególnie, jeździ tam do ciebie na ruskie bagno i każe całej twojej rodzinie grzecznie akceptować melę na pysk.
Czytałem w internecie, więc mam takie samo pojęcie o tym, jak ty o tym co Zełeński myśli naprawdę.
współczułbyś mordowanym ukraińcom którym niszczą kraj ale zeleński się spierdział i śmierdzi więc to się wyrównuje i ci nie przykro
@Marrkix:
@Jabby: i dobrze ***wom i nie wyzywaj od Dud, duda jest ziomem ukraińskim, bo jest na ich poziomie cywilizacyjnie
@wyscrollowany: no i dobrze wam, ogarnijcie syf w kraju i przestancie wybierać imbecyli na rządzących, to najwyższy czas
@eduardo-garcia: młodzi są, nie pamiętają jak PO dosłownie straszyło tym że PiS jak wygra wypowie Ruskom wojnę po Smoleńsku.
Przecież sporo ludzi nawet go nie lubi. To jakbyś był przeciw Kaczyńskiemu, tamten by coś palnął i mówiliby - nie ma co współczuć Polakom, skoro rządzi nimi ta dziwna kaczka