dlaczego DOT to taki zdechlak? Ja rozumie że gimby wola kupić mema w którego i tak wtopia hajs ale dlaczego DOT taka menda jest i nie rośnie? @Atari_65XE ty nadal team avax?
@Giga_Przegryw no właśnie, MC w kosmos a projekt zdechły. Chociaż krypto geeki na X zachwalają jaki to zajebisty projekt. Tylko nawet jeśli to co z tego
@fajnopolakgej: to nadal altcoin, tylko z fajnym ekosystemem, poza BTC dla mnie tylko Eth nie jest altcoinem, ale mimo wszystko. DOT jest trendem z poprzednich hoss, więc hype już się skończył, Bitcoin jest popularniejszym, lepszym store of value. Moim zdaniem tyle. @fajnopolakgej: No tak, tylko mogą zachwalać, bo przeHodlowali i nie sprzedali na poprzedniej hossie ;)
dlaczego DOT to taki zdechlak? Ja rozumie że gimby wola kupić mema w którego i tak wtopia hajs ale dlaczego DOT taka menda jest i nie rośnie?
@Atari_65XE ty nadal team avax?
DOT jest trendem z poprzednich hoss, więc hype już się skończył, Bitcoin jest popularniejszym, lepszym store of value.
Moim zdaniem tyle.
@fajnopolakgej:
No tak, tylko mogą zachwalać, bo przeHodlowali i nie sprzedali na poprzedniej hossie ;)