Aktywne Wpisy

wfyokyga +393
Jedna z najbardziej w-----------h rzeczy w internecie, wszędzie się rejestruj bo ci k---a nic nie pokaże. Chcesz tylko na chwilę to nieeee, załóż konto. To największego guwna trzeba się rejestrować, w-----a mnie to
źródło: temp_file530163381275777367
Pobierz
FrankForsyth +17
Ja to tutaj zostawię. To nie fejk. Esej Majster Tuska (✌ ゚ ∀ ゚)☞
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Ostatnio miałem śmieszny przykład jak się roznosi w chłopskich rozumach wirus kultu nieruchów. Mieszkam w niedużym mieście niecałe 50 k mieszkańców i u nas nieruchy to tak 3-5 k z metra chodzą. Ostatnio w robocie u mnie ktoś sobie wszedł na ogłoszenia i zobaczył pierwsze promowane, że 2 mieszkania są po 9 k z metra wystawione i potem słyszałem jak sobie ucinali small talka w robocie i on mówi:
"No u nas w X(nazwa mojego miasta) to już mieszkania po 9 k chodzą"
I debil chodzi i tak powtarza, a potem ludzie to powtarzają. Szkoda, że to raptem 2, czy 3 mieszkania są wystawione za tyle na ogłoszeniach w promowanych, a 300 innych mieszkań jest po 3-5 k wystawione, ale chodzisz i p--------z, że w mieście x to ceny już do 9 k doszły i to standard jest. Nie wspominając już, że te 2 ogłoszenia to kwitną od prawie roku XDDDD
Tak samo mój wujek janusz z chłopskim rozumem po zawodówce, który kupił parę lat temu kurnik pod inwestycję we Wrocałwiu mówi przy stole rodzinnym. "No we Wrocławiu cena to tak już 18 k z metra" co jest o 4-5 k więcej od średniej ceny.
#nieruchomosci #mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #koalicjadeweloperska