Wpis z mikrobloga

Nie no, to jest żenada po prostu. Janek jest ponad tydzień w plecy z materiałem, ale wrzuca świeży film z policją, żeby nachapać wyświetleń i to w dodatku kosztem swojego towarzysza podróży. Walić chronologię, byleby hajs się zgadzał. W kolejnym filmie wracamy w przeszłość.

Angielski Łukasza to jest dramat. Chyba Borys jest na wyższym levelu. W pewnym momencie dowiedziałem się, że ten chłop z bronią strzela do Korsira xD.

#yanek #zwrotnaskarb
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Walić chronologię, byleby hajs się zgadzał. W kolejnym filmie wracamy w przeszłość.

@bbul44: moim skromnym zdaniem u niego chronologia i tak nie ma większego znaczenia.. w zasadzie to nawet te zaległe odcinki też nie mają znaczenia.
  • Odpowiedz
@bbul44: 🤣🤣 ja mam generalnie tak, że w normalnych okolicznościach beż problemu posługuje się językami i angielskim i rosyjskim, ale na w-----e zapominam słowa i wtedy wchodzi uniwersalny język łaciński 😅 ogólnie przepraszam Twoje uszy xD A co do tego Korsira to jeblem jak to usłyszałem na kamerze i jesteś jedyny który to wyłapał 🫡👍🤣
  • Odpowiedz
@swinkapl: stawiali mu zarzuty stwarzania bezpośredniego zagrożenia dla życia i zdrowia wielu ludzi (parking) no i znecania się nad zawierzetami - kon. I nie ziomek nie strzelał do puszek tylko chodził iak idiota i strzelał we wszystkie strony z d--y
  • Odpowiedz