Aktywne Wpisy

DailyMail.com uzyskał fragmenty wspólnego raportu US Air Force, NASA i FBI na temat poprzednich wtargnięć na bazy wojskowe oraz relację oficera. Wygląda to bardzo źle. Wiedzą o tym od co najmniej roku i nie potrafią tego złapać. Spotykają się z technologią dotąd niespotykaną. Próbowano użyć sprzętu Sił Specjalnych i żadnych efektów. Wszystko co władza oficjalnie podaje to kłamstwa, sytuacja jest ekstremalnie zła. Jednocześnie władze USA już wcześniej wykluczyły udział obcych państw.
Cały
Cały

nykkjen +45
powiem wam że przez tą akcję z "dronami" to mam taki vibe przedkowidowy jak by coś miało się wkrótce o-----ć grubego i niekoniecznie że to musi być coś z kosmitami ale po prostu something is no yes #ufo

Panią z pierwszego i przedostatniego zdjęcia już wrzucałeś. Zrobiłem research, niestety jest to AI. Cholernie dobre AI…
Research robiłem parę dni temu, nie pamiętam „imienia”. Pani ma profil na X, bardzo skromny, żadnych konkretnych informacji o sobie, jakiś podejrzany link do OnlyFans, niewiele się tam dzieje. Ma wrzuconych około 30 zdjęć. Klasyczny catfishing. Na każdym zdjęciu w tle są okoliczności przyrody, proste dla AI. Praktycznie na każdym zdjęciu pani ma inny rozmiar biustu oraz inny rozkład pieprzyków i znamion. Mamy również do czynienia z kilkoma zdjęciami z
Przewidywać i sprawdzać. I jakoś się trzymać.
Jestem na to mocno wyczulony, bo nawet najlepsze AI to nadal tylko AI. Nic nie zastąpi prawdziwego piękna kobiety, gdy masz świadomość, że istnieje ona naprawdę i chodzi po tej planecie tak samo jak ty.
Niestety, pod tym względem będzie tylko gorzej, lub raczej „tylko lepiej” - czyli w tym kontekście gorzej.
Czujnym trzeba nam być.
Może z tym nie wygramy, ale walczyć warto.
Westerplatte broni się nadal.