Aktywne Wpisy

pss8888 +631
#biedronka #zakupy #gorzkiezale #takaprawda
Ale wy macie nasrane w głowach że bronicie tej patologii.
Oczywistym jest że powinno być napisane
11 zł za sztukę
(lub promocja 14 zł za 2 szt.)
Ale wy macie nasrane w głowach że bronicie tej patologii.
Oczywistym jest że powinno być napisane
11 zł za sztukę
(lub promocja 14 zł za 2 szt.)
źródło: temp_file3384769352359104044
Pobierz
Essapierds2007 +47
Śmieszne jest to, że ludzie są oburzeni, że chcą wprowadzić sprawdzanie prawa jazdy podczas tankowania, a tymczasem nie są oburzeni tym że za dynamiczne ruszenie spod świateł mogą trafić do więzienia.
Tak samo według nowego projektu ustawy, na drodze nieekspresowej dwupasmowej ze światłami i przejściami dla pieszych, z ograniczeniem do 100kmh, powyżej 200kmh więzienie, a na ekspresówce 180kmh i więzienie XD uśmiechamy się!
Z drugiej strony jazda pod prąd na ekspresówce nie
Tak samo według nowego projektu ustawy, na drodze nieekspresowej dwupasmowej ze światłami i przejściami dla pieszych, z ograniczeniem do 100kmh, powyżej 200kmh więzienie, a na ekspresówce 180kmh i więzienie XD uśmiechamy się!
Z drugiej strony jazda pod prąd na ekspresówce nie

Widziałem wiele razy, jak narzeka się na "cuckoldów", którzy otwierają kobietom drzwi, ale ja jeszcze za czasów studenckich sprawnie wykorzystywałem tę czynność, aby zobaczyć, jak reagują na mnie dziewczyny, gdy to robię. No i była raz taka sytuacja na 4 roku studiów, gdy jeździłem sobie w czwartki tramwajem na wykład zaczynający się o 8:15 z prawa handlowego, że zobaczyłem na tej samej trasie dziewczynę taka max 5/10, ale nawet mi się spodobała i okazało się, że chadza do tego samego budynku co ja, więc wymyśliłem, że któregoś dnia wyprzedzę ją lekko pod sam koniec i otworzę drzwi jak prawdziwy gentleman, którym nie jestem ( ͡° ͜ʖ ͡°) no i tak też uczyniłem, ona zrobiła się czerwona na mordzie jak burak, gdy ją przepuściłem, więc pozostało mi tylko sprawdzić, co studiuje, aby wiedzieć, czy warto zagadać ( ͡° ͜ʖ ͡°) przejrzałem plany lekcji kierunku tego samego co ja (student prawa hehe) młodszych roczników i nikt nie miał w tym czasie zajęć w tym budynku no i okazało się, że ona studiuje administrację, więc ją kompletnie olałem, bo nie będę się zadawał z typiarą, która wybrała taki kierunek ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@gejuszmapkt: To nie jest absolutnie żadne bycie cuckiem a jedynie co najwyżej oznaka tego, że masz w sobie jakieś ślady kultury osobistej oraz obycia.
No chociaż tyle dobrego we mnie, że mam ten nawyk wyuczony.