Aktywne Wpisy

SaIamanca +992
źródło: tobylyczasy
Pobierz
Milo900 +175
źródło: temp_file6127403421116526782
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: tobylyczasy
Pobierz
źródło: temp_file6127403421116526782
PobierzWykop.pl
Oczywiście po wytknięciu szybka zmiana nagrania na Bartosiaka haha sam bym tego lepiej nie wyreżyserował
#napierala
@igor0906: no nie, nie było odwrotnie. Pytania były miałkie a DLR nie dociskało w ogóle przy ważniejszych kwestiach. Np jak pinokio opowiadał że TVP musiało walić pisowską propagande bo niemcyyyyyyyy to żaden z nich nie rzucił jakiejś poważniejszej kontry.
@Montesquieu: Nieironicznie po obejrzeniu wywiadu czułem vibe rozmowy Tuckera z Putinem albo Stanowskiego i jego przydupasa z Dudą. Może troche za grubo poleciałem ale brakowało mi jakiegokolwiek follow-upa ze strony prowadzących, prostowania kłamstw. Pinokio/Duda/Putin po prostu wchodzą w swoją propagande o tym że złe PO/Ukraina zła i oni w ogóle są niewinni a prowadzący odpowiadają jedynie miną
Takiego gada jak morawiecki nie powinno się nawet zapraszać za to złodziejstwo pisowskie i białorusizację Polski ale oczywiście kaska ważniejsza.
W sumie to nie wiem czy się zgodzili w czymś więcej niż może raz
@Montesquieu: no to niech nie przychodzi znowu, w ten sposób dają mu tylko platforme do rozgłaszania swoich kłamstw