Wpis z mikrobloga

Ja jebix, jak można być taką chorągiewką. Napierw 200% PiS, a potem trzask prast 300% PO. Boże mój jedyny miej chłopie trochę własnych poglądów - wiem, że to czytasz btw - Gani Dymka za bycie woke mimo, że Dymek nawet koło wokeizmu nie stał xD, gani go za dawanie łatwych pytań Morawieckiemu mimo, że było zupełnie odwrotnie, stary nawet komentowanego nagrania nie obejrzał lol

Oczywiście po wytknięciu szybka zmiana nagrania na Bartosiaka haha sam bym tego lepiej nie wyreżyserował

#napierala
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

gani go za dawanie łatwych pytań Morawieckiemu mimo, że było zupełnie odwrotnie

@igor0906: no nie, nie było odwrotnie. Pytania były miałkie a DLR nie dociskało w ogóle przy ważniejszych kwestiach. Np jak pinokio opowiadał że TVP musiało walić pisowską propagande bo niemcyyyyyyyy to żaden z nich nie rzucił jakiejś poważniejszej kontry.
  • Odpowiedz
Niestety Stanowski i sława im namieszała we łbach. Giełzakowi bo dymek to komuch.

@Montesquieu: Nieironicznie po obejrzeniu wywiadu czułem vibe rozmowy Tuckera z Putinem albo Stanowskiego i jego przydupasa z Dudą. Może troche za grubo poleciałem ale brakowało mi jakiegokolwiek follow-upa ze strony prowadzących, prostowania kłamstw. Pinokio/Duda/Putin po prostu wchodzą w swoją propagande o tym że złe PO/Ukraina zła i oni w ogóle są niewinni a prowadzący odpowiadają jedynie miną
  • Odpowiedz
@jozef-dzierzynski: No bo trzeba się wpasować w modę symetryzmu bo z tego jest kasa. Przed spotkaniem taki gość mówi prowadzącym w jakich tematach nie powinni go zbytnio naciskać bo więcej do nich nie przyjdzie i swoim "kolegom" z partii też powie żeby tam nie przychodzić.
Takiego gada jak morawiecki nie powinno się nawet zapraszać za to złodziejstwo pisowskie i białorusizację Polski ale oczywiście kaska ważniejsza.
  • Odpowiedz
  • 0
@jozef-dzierzynski: Powiedzieli, że gdyby Orlen kupił TVN to byłyby paski jak w TVP. Niestety oni za bardzo orać nie mogą bo zupełnie nikt by do nich nie przyszedł. Jedyne co mogą zrobić to umiarkowany push back

W sumie to nie wiem czy się zgodzili w czymś więcej niż może raz
  • Odpowiedz
No bo trzeba się wpasować w modę symetryzmu bo z tego jest kasa. Przed spotkaniem taki gość mówi prowadzącym w jakich tematach nie powinni go zbytnio naciskać bo więcej do nich nie przyjdzie i swoim "kolegom" z partii też powie żeby tam nie przychodzić.

@Montesquieu: no to niech nie przychodzi znowu, w ten sposób dają mu tylko platforme do rozgłaszania swoich kłamstw

Powiedzieli, że gdyby Orlen kupił TVN to byłyby
  • Odpowiedz