Wpis z mikrobloga

@paramedix: coca cola kupiona w lidlu i przyniesiona ze sobą, bo sprawdzaliśmy i ta restauracja nie oferuje takich pojemności ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
I nuggetsy z kids menu jako najtańsze co było w karcie xD
  • Odpowiedz
Że nikt z bliskich jej nie wyciągnął jeszcze z tego bagna

@eldo16: miałem (byłego już) przyjaciela, który zajarał się parę lat temu piramidą souvre, dlaczego były przyjaciel? bo wszyscy próbowali go wyciągnąć, ale on wie swoje, on zrobi swoje, on wie lepiej, jego nowi koledzy z biznesu mają takie sukcesy i on na pewno też je osiągnie... koniec końców zerwał z wszystkimi znajomymi którzy mu odradzali ładowanie się w to,
  • Odpowiedz
@Milo900: szczerze mówiąc to czasami mi jej szkoda, bo jest przegrywam ogólnie, laską co myśli że się wyrwała z biedy, myśli że się będzie zadawać z samą elitą i zarabiać miliony xd no mega naiwne myślenie, jak u 12-latki, ale chwilę po tym sobie przypominam, że jej "praca" polega na scamowaniu ludzi, więc już nie wiem co myśleć XD
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@ardiuno mam tak samo,.ale jestem ciekaw jak ten serial z nią w roli głownej sie skonczy.

Na zmywaku w anglii, albo moze znajdzie frajera i cyk ciaza?

Ale przeciez wystarczy zobaczyć jej jednego tik toka i wiadomo ze to jest tylko dziura do przeruchania i zostawienia, bo ona nie ma nic innego do zaoferowania.
  • Odpowiedz