Aktywne Wpisy
#przegryw
Ja #!$%@? mój stary 164 cm matka 158 cm i urodzili bękarta 167 cm a ty męcz się przez całe życie teraz przecież z takim wzrostem to ja mogę co najwyżej do cyrku się zapisać a nie mieć jakiś związek. Każda kobieta pierwsze co mówi to MUSI BYĆ WYSOKI. Wzrost jest najważniejszy dla kobiet, możesz mieć mordę jak sraka, ale jak masz 185+ to na pewno znajdziesz kogoś. Chryste panie tak
Ja #!$%@? mój stary 164 cm matka 158 cm i urodzili bękarta 167 cm a ty męcz się przez całe życie teraz przecież z takim wzrostem to ja mogę co najwyżej do cyrku się zapisać a nie mieć jakiś związek. Każda kobieta pierwsze co mówi to MUSI BYĆ WYSOKI. Wzrost jest najważniejszy dla kobiet, możesz mieć mordę jak sraka, ale jak masz 185+ to na pewno znajdziesz kogoś. Chryste panie tak
dziobnij2 +14
Posiadanie dzisiaj córki to patola na 100%. Albo będzie się łajdaczyć na tinderze w młodym wieku, albo będzie miała kolorowe włosy i zacznie nienawidzić ojca, albo będzie traktować ojca jak śmiecia i bankomat. Prędzej zrobię wazektomię niż będę miał córkę. Change my mind.
#p0lka #rozowepaski
#p0lka #rozowepaski
Fajna sytuacja, teraz tylko cisnąć rusków za Ural i jestem zwycięzcą ;). Mam nadzieję tylko, że kulturę rosyjską doda mi do akceptowanych. Ottomanów miałem nie ruszać, ale sami dwa razy zaczynali ze mną wojnę i bałem się ich zostawić, bo jakby zrobili sojusz z Rosją to byłoby po mnie. Sojusz mam z Danią (ale chybotliwy), Węgrami i Nowogrodem (wyzwoliłem ich i może podbiję później, na razie Rosją się trzeba zająć). Wasalami jest Serbia, Bośnia, Bizantium i Śląsk (właśnie aneksuję). To tyle, w sumie nic ciekawego. Zastanawiam się tylko, czy Rosjanie przeniosą stolicę, jak im otoczę Moskwę, ale chyba powinni.
#europauniversalis #eu4 #euiv
@Dariel: A, w ten sposób. Bo z mniejszymi państwami można po prostu nabić relacje i zaproponować im wasalizację. Z Rosją wcale nie jest ciężko, mają o 30 tysięcy mniejszy limit wojsk już, plus ja mam wasali którzy zawsze przyjdą oblegać twierdzę, a ja mogę zająć się rozbijaniem armii. Właśnie gram teraz i zabrałem im 3 prowincje
Nie dostajesz kar za przekroczenie limitu relacji?
no i rzecz jasna mówię o wojnach z claim throne :d