Wpis z mikrobloga

Podoba mi się w tym sezonie to, że nie ma jednego wątku na cały sezon i wszyscy już tym rzygają. Każdy uczestnik coś wnosi. Gdyby wątek Mai i Nochalicy byłby dalej ciągnięty też pewnie by już nas to znudziło. Widać, że produkcja w końcu zaczęła myśleć. Jak sobie przypomnę ostatnie edycje to tak naprawdę opierały się one głównie na 2 - 3 postaciach. Reszta była tłem leżącym w łóżku. Teraz dynamika co chwilę się zmienia i to się fajnie ogląda jak jakiś serial. Wszyscy narzekali na tą wille a moim zdaniem ona jest spoko bo jest taka zwarta - nie wiem jak to inaczej okrelić, np. w takiej kolumbii każdy poszedł w inny kąt i nie było akcji. Tu jednak Ci ludzie nie mają za bardzo gdzie sie schować i są na siebie skazani #hotelparadise
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@deniol: poza tym mam wrażenie że w tej edycji mają dość dużo wyjsć, randki, konkurencje. Nie mają czasu żeby tyle siedzieć na leżakach i kminić kto za nimi stanie w finale. W poprzendiej edycji miałam wrażenie że oni tylko leżeli przy basenie, a cały sezon zrobił Moto Moto z Adą. Oprocz nich i Judaszycy z Jendhkie nikogo wiecej nie pamietam.
  • Odpowiedz
  • 1
@juskus: i tak to w sumie jest już od 6 edycji.
Z taką niecierpliwością jak przy tej edycji czekam na odcinki to chyba ostatnio czekałem przy 5 sezonie
  • Odpowiedz
  • 0
Nie wiem, czy tutaj nie ma palaczy, ale jeśli są to ciekawe czy mają nakaz chodzenia pojedynczo.

Aha 😂
  • Odpowiedz
  • 0
-Nie wiem, czy tutaj nie ma palaczy, ale jeśli są to ciekawe czy mają nakaz chodzenia pojedynczo.
- wiem

Aha 😂
  • Odpowiedz