Aktywne Wpisy
Mój syn właśnie został zawieszony w prawach ucznia i szczerze, nie mogę uwierzyć w powód. Podobno przyłapali go na 'praktykowaniu nekromancji' - chciałbym, żeby to był żart. Szkoła wpadła w panikę, kiedy odkryli, że robił jakieś małe 'rytuały' podczas przerw. On i jego koledzy czytali jakąś księgę zaklęć, którą znaleźli w internecie. Potem próbowali 'przywrócić do życia' klasowego chomika, który zmarł w zeszłym miesiącu. Jasne było trochę dziwnie widzieć to kółko, które
cocojambo210 +129
Już niedługo rok bez olkoholu
Bardzo mnje rozczarowałeś swoim zachowaniem, czika. Przeczytałem o Twoim banie i aż przebierałem łapami czekając na screena z tym wpisem.Spodziewałem się jakiegoś spektakularnego posunięcia, bana stulecia. Zawsze tak pyszniłeś się znajomością regulaminu wykopu, tak drwiłeś z Wykopków którzy wyłapywali bany. A potem patrzę i załamka - sam wyłapaleś bana za tekst rodem z podstawówki!!!Za dzieciaka tak się dokuczało się innym a gadka o zabawianiu się z czyjąś mamcią zawsze była znakiem, że klient ma dość i brakuje jemu już jakikolwiek argumentów. A śmiechłem gdy przeczytałem to drugie zdanie o tapczanie. Ty mnje tak wypominał rozmówki o naprawie łóżka a tu tapczanik pomógł Tobie w kwarantannie. Mam nadzieję, że przepracowałeś już ten epizod ze swoim terapeutą i nie pogorszyło się Tobie. Powinieneś teraz pokazać resztki honoru i zrezygnować z funkcji szeryfa, na którą i tak powołałeś sam siebie. Skoro sam wyłapujesz bany = zostałeś skazany prawomocnie przez moderację, to nie wolno Tobie pełnić funkcji publicznych. Dodatkowo dobrowolna rezygnacja z tego urojenia może mieć kolosalny wpływ na Twoje zdrowienie. I pamiętaj - leki należy wykupywać dokładnie takie jakie wpisano na recepcie.Chciałeś przyoszczędzić parę złotych, wcisnęła Tobie aptekarka tańszy zamiennik i widzisz jakie efekty są z tego.
Ten wpis nie ma na celu atakować Ciebie. Kcem POmóc dla Ciebie, razem zrobimy POrządek w Twojej łypie. Piszę to tutaj, bo gdybym napisał tam niżej ,pod Twoim powitaniem - zaraz byś usunął. I uszanuj, że piszę to dopiero teraz, jak już wróciłeś. Nie jestem taki jak Ty, co to pisałeś do mnje bzdety gdy byłem zawieszony i nawet nie mogłem zripostować. Niech moc benzotyskich 7 daysów będzie z Tobą.
A przymilania tutaj brak , kamerdynerze czikiego.