Aktywne Wpisy

hardymane9 +3
Siemano, znajdzie się wśród nas dobry samarytanin który mi zrobi małą pożyczkę prywatną na 10 dni? Na sztywno oczywiście rzucę więcej tak się dogadamy żeby było dobrze, bez problemu spisać umowę można czy whatever. Mam ultra losową sytuacje jestem poza krajem, gotówka w Polsce a to co miałem ze sobą poszło wszystko w stripie jakimś chujem XD realtalk, piszcie priv 🙏🏼🤠

ciemny_kolor +8
Nigdy nie jadłem w KFC, dla mnie od zawsze numerem 1 był McDonald jeśli chodzi o fastfood ale ostatnio mnie tak zawodzili że się skusiłem na siwego brodacza i już chyba nigdy nie wejdę do tych klaunów z maka. Zwykły zinger 100x lepszy od drwala (czy w ogóle wszystkich kanapek z maka). Kurczak faktycznie jest kurczakiem, a nie jakąś papką, minusem tylko to że skrzydełka małe. No ale podwójny zinger, skrzydełka i
źródło: temp_file207856801175134109
Pobierz

Ta kandydatka co mu wszystko mówi jak ma uprawiać i gdzie ma stodołę przenosić to zaraz przeniesie się pewnie sama w drogę do domu jak tak dalej pójdzie.
Jego faworytka najpewniej dalej faworytką a ta kościółkowa, jeśli będzie dla niej problemem zamieszkanie wspólne przed ślubem to niech lepiej już się orientuje w ofercie pielgrzymek.
Jeśli Sebuś sam wszystko wyremontował a jeszcze może sam zaprojektował to mega szacun bo jak na rolnika to całkiem fajnie urządził dom.
Marcin tutaj w sumie za dużo się nie działo, ale ta Roksana to go tam może nieźle poustawiać
Rafał. To w jakiej chacie ten chłopak mieszka to nieporozumienie. Poleciały kobitki na jego chatę i to widać, jego mogłoby nie być a uczestniczki wybieraliby rodzicie. Ta blondyna go w poprzednim odcinku obgadała od góry do dołu, po przyjeździe to głównie komentowała właśnie chatę i pokój, widać to na niej robi największe wrażenie. Ta rozwódka, chyba jej najbardziej zależy i oby Rafał przejrzał na oczy bo podejrzewam, że na innych uczestniczkach to się srogo przejedzie.
Wiktoria-
Jak kiedyś wymyślą elektrownię napędzaną cringem to ten chłopaczek w zielonym mógłby być ogniwem paliwowym, ale też z prezentami najbardziej pozytywnie zaskoczył. W dodatku jest zodiakarzem, ciekawe na ile to się ujawni w kolejnych odcinkach. Dziewczyna wydaje się ogarnięta i oby wybrała, któregoś z pozostałych uczestników, moim zdaniem najlepiej tego od klocków lego co "żyję" pracą na wsi.
Agata- dajcie w tym tygodniu na tacę, za to, że ten trzeci uczestnik nie został wybrany do przyjazdu do niej bo to byłaby męka Pańska z nim.
Niemiec z kolzetowym uśmiechem. Już wszystko sobie zaplanował i dąży do deklaracji natychmiastowego porzucenia wsi i jeżdżenia z nim po świecie. Nie wiem na co on liczy, kiedy formuł programu w każdej edycji jest jasna i zawsze to rolnik szukał kogoś do zamieszkania na Wsi i pracy przy roli. Po niej widać dokładnie to samo.
Realnego wyboru i tak nie ma, więc pytanie czy się dogadają z tirowcem, jak tak to może coś z tego będzie, tym bardziej, że jemu najwidoczniej zależy.
#rolnikszukazony
Marcin raczej będzie wybierał między Anią i Magdą. Obydwie bardzo sympatyczne i ciepłe dziewczyny.
Szkoda mi trochę Rafała. Ogólnie wydaje się być poczciwym choć trochę naiwnym facetem. Mam nadzieję, że wybierze Magdę bo ona też wydaje się być dobrą dziewczyną ale w to wątpię -
Maciej niestety nie ogarnął, że etap w którym robi się jakieś pierdoły nie polega głównie na wykonaniu tej czynności tylko to ma być takie tło do rozmowy.
Ten mlody chłopak łysy wydaje się fajny, ale naiwny, a
@Strelau:
Nie wiem za bardzo o co ci chodzi w tym fragmencie. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Reżyser to tam najwyżej może coś zasugerować jeżeli chodzi o zadania dla kandydatek albo miejsce randki z rolnikiem. On nie wymyśla akcji typu ,,drama z ręcznikiem''. Co najwyżej może trochę podkręcić jakąś
źródło: 6033388350_b20d0c500b_b
PobierzWłaśnie też jestem ciekawa czemu akurat wzięli to babkę skoro miała tak mało kandydatów. Czy oni najpierw wybierają 5 uczestników i potem są listy, czy wszyscy dostają listy i wybierają potem kto ma najwięcej czy jak?