Będzie jedzone. powinno wystarczyć na całą zimę. postanowiłem w końcu kupić zestaw 18 puch, żeby sprawdzić różne warianty smakowe. myślę, że jako dodatek do jogurtów czy owsianek bardzo dobrze się sprawdzi. jeśli wierzyć etykietom, to skład jest dość przyzwoity: - owoce liofilizowane, bez oleju palmowego, bez soli, bez dodatku cukru (słodkość jedynie z owoców, daktyli, rodzynek, goji, truskawek itd). poniżej wstawiam zdjęcie prezentacyjne, tego co się znajduje w środku.
@freddd: bez cukru? ae to nie chce, wole jogurty na slodko. Przeciez troche cukru nie zaszkodzi a sam piszesz o suszonych owocach ktore są w uj słodkie
@Mefedronka: no tak, wychodzi to całkiem przystępnie cenowo i licząc po jednej porcji na owsiankę dziennie, to na bardzo długo wystarczy. Rok ważności na to jest, ale niby po otwarciu należy spożyć do 4tyg.
powinno wystarczyć na całą zimę.
postanowiłem w końcu kupić zestaw 18 puch, żeby sprawdzić różne warianty smakowe.
myślę, że jako dodatek do jogurtów czy owsianek bardzo dobrze się sprawdzi.
jeśli wierzyć etykietom, to skład jest dość przyzwoity:
- owoce liofilizowane, bez oleju palmowego, bez soli, bez dodatku cukru (słodkość jedynie z owoców, daktyli, rodzynek, goji, truskawek itd).
poniżej wstawiam zdjęcie prezentacyjne, tego co się znajduje w środku.
Przeciez troche cukru nie zaszkodzi a sam piszesz o suszonych owocach ktore są w uj słodkie