Wpis z mikrobloga

wyglada tak...

@BoskiPrototyp: Jak bo nie rozumiem?
Bosak od 20 lat działa politycznie, Karina od jakiś 15 społecznie i 6 politycznie.
Uczciwie startowała w wyborach i uczciwie wygrała miejsce na swojej liście a nie dostała się jak inni pisowcy i tuskowcy z 8 miejsca z 3200 głosów.

Sugerujesz, że to jest to samo co wpychanie rodziny Tuska i innych partyjniaków z PO na stanowiska kierownicze?
Latarenko - > wyglada tak...

@BoskiPrototyp: Jak bo nie rozumiem? 
Bosak od 20 lat d...

źródło: obraz_2024-09-30_155045926

Pobierz
  • Odpowiedz
@Latarenko: tak... Bosak tez gowno wie i na gownie sie zna. Jakie ustway dali w ciagu ostatniego roku? Buble prawne i tyle.
Czy twoim zdaniem posel ma sie tylko znac na skrótach p---o typu mmf free?🤔 W KO przynajmniej te stanowiska sa obsadzane przez ludzi z wyksztalceniem a nie przez wojka posla berkowicza...
  • Odpowiedz
@Latarenko: memy to se mozesz poogladac ba stronach konfy... Pokaz mi ustawy... Dawaj... Takie ktore nie generuja -52 mld w budżecie. Taka ustawe wlasnie ostatnio poddali pod glosowanie... 2x budżet 800+ pozniej bylo mh tego nie liczyli, my chcieli dobrze... Jak w ekspres reporterów
  • Odpowiedz
przecież wszystkie ustawy danej partii masz na strojnie sejmu podane i na jakim etapie są, więc co ty p--------z typie?

@Chris_Karczynski: jakie ustawy? Kwote wolna od podatku? - 52 mld zł w budżecie czy te podatki memzena do ktorych sie nie chcial przyznać?
  • Odpowiedz
@Latarenko a co mnie obchodzi Tusk? Ja chce ustawy konfederacji, jak pracuja za kredyt zaufania. Chcesz powiedziec że kradną ale uczciwie tak jak KO mimo poparcia jednocyfrowego? To jak by wywracali stolik majac dwocyfrowe?
  • Odpowiedz
e konfedekuce nienbeda w stanie podac jak zalatac dziure budżetowa w wysokosci 52 mld zl. 2xprogram 800+ ???

@BoskiPrototyp: ale o czym ty do mnie teraz piszesz? Wiesz ile rocznie kosztuje 800 plus? Bo chyba nie masz pojęcia jak typowy wyborca popisu.

Poza tym kwota wolna 60k to obietnica wyborcza obecnego rządu. Skąd oni na to wezmą pieniądze skoro dali jeszcze 800 plus i zamierzają dać dopłaty deweloperom?
  • Odpowiedz