Niebadzsmokiem Niebadzsmokiem przedwczoraj, 16:10:48 6 + I tak się powoli rozsiewa russką propagandę.Pokaż spoiler#wojna #rosja #bekazkonfederacji źródło: ddd Pobierz
Basiura89 Basiura89 przedwczoraj, 16:12:18 via Wykop 1 + @Niebadzsmokiem: kolejny ukrofil, co wszedzie ruskich widzi
Niebadzsmokiem Niebadzsmokiem przedwczoraj, 16:15:38 via Wykop 7 + kolejny ukrofil, co wszedzie ruskich widzi@Basiura89: ja Krzysiek, miło mi
Grzesiok Grzesiok przedwczoraj, 16:23:16 via Wykop 8 + „UKROFIL” hahaha wy to macie serio interesująca mentalność
walenty-merkel walenty-merkel wczoraj, 01:05:42 via Wykop 1 + @Basiura89: Witaj rusku! A noże mam ci mówić #ojkofob? #infamis? #jurgieltnik?
Basiura89 Basiura89 23 godz. i 4 min temu via Wykop 0 + @walenty-merkel: najlepiej nic nie mów. Wszystkim wyjdzie na dobre
Niebadzsmokiem Niebadzsmokiem 21 godz. i 47 min temu via Wykop 0 + @Basiura89: w przypadku onucolubnym lepiej mówić, a nawet trzeba, żeby się nie panoszyli za bardzo, bo to nie rossja.
Basiura89 Basiura89 21 godz. i 44 min temu via Wykop 0 + @Niebadzsmokiem: czyli każdemu oponentowi ¯\(ツ)/¯
#wojna #rosja #bekazkonfederacji
@Basiura89: ja Krzysiek, miło mi