Wpis z mikrobloga

Dobra, kończę simpować do Julki. Nadal uważam ją za jedną z najładniejszych uczestniczek wszystkich edycji, ale poza tym jest szonem. Trzymała się tego Karola żeby mieć w razie czego pewną parę na rajskim, ale gdy tylko wszedł Kuba, to od razu było widać, ze dużo bardziej woli jego, zapomniała tylko wspomnieć o tym Karolowi, a teraz będzie czysta, bo przecież nie miała wyboru. Gdy wracał Kuba też mi się jakoś morda cieszyła, ale teraz mam nadzieję, że oboje wylecą z hukiem. Jeszcze te tłumaczenia Kuby, na samym rajskim Klaudii mówił jedno, Mai coś innego, a Karolowi jeszcze coś innego. Mam tylko nadzieję, że Karol się na to nie nabierze i zbuduje nową relacje z kimś tego wartym, nawet być może z Mają na stopie przyjacielskiej. Nawet mimo całej antypatii liczę na powrót Oli i niech wyrzuci tę Julkę tak jak planowała.

No i generalnie jak zobaczyłem twarz Karola po wyborze Kuby to aż mi się przykro zrobiło (,)

#hotelparadise
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zaldrizes_Buzdari_Iksos_Daor: Częściowo się zgadzam, ale z odcinków wynika jedynie że Julka powiedziała Leonowi i Karolowi że planuje zmienić parę z Wojtkiem bo z nim nie rozmawia tyle co nimi. Karolowi powiedziała że przy wyborze Karol-Leon wybierze jego. Z tego co pamiętam ani razu Karol nie otrzymał od Julki informacji (ani ktokolwiek inny) że to może być para romantyczna czy coś w tym stylu - Karol powiedział jej że jest "wow"
  • Odpowiedz
@sraka-na-parapecie: no może i racja, ale Wojtek chyba wcześniej nie dawał ani jednej ani drugiej sygnałów, że chciałby z nimi stworzyć parę, dopiero teraz się zaczął temat, że nagle obie chcą, a on w sumie musi, bo faceci są zagrożeni. A co do Julki zauważyłem jedną rzecz na wczorajszej pandorze, kiedy było jakieś pytanie do Karola, nie pamiętam dokładnie treści, ale w odpowiedzi Karola padło "chcemy z Julką teraz stworzyć
  • Odpowiedz
@Zaldrizes_Buzdari_Iksos_Daor: analiza sygnałów nie ma większego sensu bo nie mamy nawet materiałów dodatkowych z wyjątkiem odcinków. Trzymając się odcinków ja zauważyłam jedynie wyraźny sygnał gdy wybrała pomiędzy Karolem a Leonem, a tak to nic takiego już nie było widać po odcinkach. Na pandorze co kto mówi nie ma tak dużego znaczenia bo ludzie mówią to co inni mają usłyszeć sugerując się poprzednimi sezonami. W każdym razie te latanie Karola za
  • Odpowiedz
@sraka-na-parapecie: no może i racja, że nie można tego do końca ocenić, bo w odcinkach nie widzimy wszystkiego, i racją jest też, że Karol zdecydowanie mocniej się wkręcił niż Julka, ale koniec końców wszystko sprowadza się do tego, że nikt z Karolem nie porozmawiał na ten temat i tak naprawdę zostawili go na lodzie, bo spokojnie mógł na tym rajskim odpaść, gdyby się inaczej sprawy potoczyły. Zgodzę się też, że
  • Odpowiedz
@Zaldrizes_Buzdari_Iksos_Daor: Noi i tutaj jest kolejny kamyczek do ogródka Kuby - bo on nie wiedział o immunitecie, a Julka wiedząc że on otrzyma immunitet a nie Szymon była pewna że Karol zostanie w programie. Przypominam że Szymon nawet nie walczył o pozostanie w programie bo wiedział że gdziekolwiek by nie podszedł, dosłownie dowolna konfiguracja to by odpadł. Karolina jeszcze na jednej z przebitek powiedziała (pytanie z wyroczni Karola) że w
  • Odpowiedz