#hotelparadise w temacie Starej Julki - ale zaznaczam, ze jestem jeszcze przed odcinkiem : Prośba żeby jasno zaznaczać o której Julii mowa ( stara/ nowa, czerwona mumia, baseniara etc) Co do wcześniejszej dyskusji to owszem Stara Julka ocipiała na punkcie Niecika i tak ją amory wzięły, ze odrzuca Szymona ktory na wejściu zlał inne laski i wybrał ją a chłop JEST fajny (za to minus chociaż ma prawo jej się nie podobać!) i wpierdziela się między Majkę i Niecika gdzie widać ze tam skrzy i iskrzy ( minus namber dwa). Jest to krindzowe i jest to delululu. Ale nadal nie umniejsza to temu, że to fajna dziołcha i jak do tej pory krzywdy nikomu nie zrobiła. No.
@Wouowina: no właśnie ja mam mieszane uczucia. Aczkolwiek to, że nie jest typowo ładna nie oznacza że ma brać co leci. Ona już za czasów Olki szykowała się na niecika, a Szymonowi nic nie obiecywała, więc moim zdaniem to co mu powiedziała nie jest jakieś złe. A porównywanie jej do Leona (z którym mieli niby sztame i zaufanie a on odj---ł) jest odjlejką w kontekście co do chlopa który dopiero
@Shydow: No właśnie głównie o to porównanie do szajsowatego zachowania mopa się rozchodzi ¯\(ツ)/¯. Niefajnie. Chcica na Niecika skazana na porażkę jednakowoż szkoda, ze przez to zamknęła się na Szymona.
@Wouowina: jak obejrzysz odcinek to sobie odpowiesz, czy te iskry Maja-Niecik sa obustronne :) Julka zlapala minusa za to jak sie zachowala wobec Szymona, ale powiem Ci, ze co do niego tez mam mieszane uczucia po odcinku
@amanda12 Szymon nic złego nie zrobił, nawet co więcej chciał jej zrobić herbatę jak ona się źle czuła, a ta odrzuciła propozycję, i ogólnie strasznie unikała rozmów z nim, Szymon jedynie co to podkopał sobie dołki na immunitet przez powiedzenie, że zamiesza
@amanda12: @wszystkienickijuzzajete @Shydow to jest tak,że każdy tam chce sobie poprawić,ustawić się jak najlepiej dla siebie...To nic złego.Ważne jest tylko JAK TO ROBISZ...Nie chcesz z gościem być,to powiedz to.A nie zawija śniadanie po dwóch kęsach,bo głowa boli ,bo z gościem nie chce jej się gadać.A zapieprzać w podskokach do Necika,żeby Maja ją nie wykolegowała i nawijać,to już nie boli
@amanda12: nic jej nie zrobil, ale jedyna opcje jaka mial (Karolina) przekreslij na pandorze, gadal tez troche od rzeczy w odcinku, zachowywal sie przynajmniej creepy
@amanda12: myślę,ze dopiero jak Mop odpadł,to w niej zaskoczyło.Szymon ją od Mopa zabrał,więc było,że to jego wina.Może nawet by Mopa odpaliła na rajskim,jakby nie odpadł.Potem d--a jej odżyła.I ok,tyle,że mnie się sposób taki nie podoba i tyle.No i wiadomo-może wszystkiego nie widzimy...
@Kazetka2024: ty padalcu, ponizasz kogoś bo pracuje w sklepie odzieżowym? Podejrzewam, ze ty bananie jesteś na utrzymaniu rodziców, albo dajesz jakiemuś staruchowi za fanty ( ͡º͜ʖ͡º)
@Kazetka2024: Ty jesteś jakaś odklejona od rzeczywistości? Już któryś raz wyrzygujesz ten sklep odzieżowy jakby to była największa ujma. Jak miałam 20-kilka lat też pracowałam w sklepie ze szmatkami, poznałam tam zajebistą wiarę, miałam zniżki do wszystkich sklepów LPP, a na kacu spałam w przymierzalni i nie martwiłam się żadnymi targetami, wynikami i innymi szczeblami... Czy teraz każdy musi być social media meneger-designer-kompozytor czy inny baseniarz-influencer? No ale moim "marzeniem"
Coś czuję, że nowy Mini właśnie zabił większość konkurencyjnych premium mini PC. Możliwe 2500-2600 zł za kilka miesięcy ( ͡€ ͜ʖ͡€) Wielkość prawie jak Apple TV, wszystkie USB to TB, bardzo mocne wyjście audio dla słuchawek, 16GB RAM na start.
Prośba żeby jasno zaznaczać o której Julii mowa ( stara/ nowa, czerwona mumia, baseniara etc)
Co do wcześniejszej dyskusji to owszem Stara Julka ocipiała na punkcie Niecika i tak ją amory wzięły, ze odrzuca Szymona ktory na wejściu zlał inne laski i wybrał ją a chłop JEST fajny (za to minus chociaż ma prawo jej się nie podobać!) i wpierdziela się między Majkę i Niecika gdzie widać ze tam skrzy i iskrzy ( minus namber dwa). Jest to krindzowe i jest to delululu. Ale nadal nie umniejsza to temu, że to fajna dziołcha i jak do tej pory krzywdy nikomu nie zrobiła. No.