Aktywne Wpisy
WykopX +171
Pan @berito - autor #aferaczkoladowa zrobił rozdajo na 10 przekrojonych czekolad. Wpis mimo kilku tysięcy plusów został usunięty, a tu jest dowód, że akcja się odbyła:
🍫 https://wykopx.pl/wpis/78707185/rozdajo-do-wygrania-10-czekolad-wedla
Co ciekawe 10 dni wcześniej (16 października) pytał, czy można mrozić czekoladę ( ͡° ͜ʖ
🍫 https://wykopx.pl/wpis/78707185/rozdajo-do-wygrania-10-czekolad-wedla
Co ciekawe 10 dni wcześniej (16 października) pytał, czy można mrozić czekoladę ( ͡° ͜ʖ
MG78 +472
Dziś zamykam przedsprzedaż mojej książki Zrozumieć Ramen, z tej okazji rozdajo.
Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, nad którą intensywnie pracowałem przez ostatnie kilkanaście miesięcy. Książkę można zamówić na topgar.pl, gdzie znajdziecie też przykładowe strony czy spis traści oraz na Allegro.
Dziś o 23:59 oficjalnie zamykamy przedsprzedaż. W najbliższy poniedziałek książka zostanie wysłana, a od wtorku 5 listopada powinna zacząć pojawiać się
Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, nad którą intensywnie pracowałem przez ostatnie kilkanaście miesięcy. Książkę można zamówić na topgar.pl, gdzie znajdziecie też przykładowe strony czy spis traści oraz na Allegro.
Dziś o 23:59 oficjalnie zamykamy przedsprzedaż. W najbliższy poniedziałek książka zostanie wysłana, a od wtorku 5 listopada powinna zacząć pojawiać się
Substancja - mam wrażenie, że to film, który ludzie oceniają wysoko, bo krytycy wystrzelili w recenzjach najwyższe noty
A gdyby krytycy film zjechali to ludzie też by po nim jechali
Nie jestem obiektywny, bo nie lubię filmów, w których metafora jest ważniejsza od zachowania logiki świata przedstawionego
Tytułowa substancja - spoko, przyjmuję to jako sci-fi
Ale końcowy akt... - ech, mogłem się tego spodziewać po tej reżyserce, totalna groteska, metafora jest dla niej ważniejsza od sensownej fabuły, którą starała się lepić przez 2/3 filmu
"Plus" za mnóstwo "scen" na początku filmu, poziom najseksowniejszych teledysków
Filmu trudno nie zrozumieć, metafora prosta jak budowa cepa, po prostu takie filmy nie są dla mnie, obejrzałem dla odhaczenia
Po przetrawieniu wystawię pewnie jakieś 6-7/10, ale w sumie to nie polecam nikomu
Nikomu też nie odradzam, ot, po prostu przehajpowany film do odhaczenia, o ile macie wytrzymałe żołądki i akceptujecie scenariusze, w których może wydarzyć się wszystko, bo tak fajniej wybrzmi metafora
@Bardzo_Suabe_Rymy: daj przykładowy opis w spojlerze proszę
Ta reżyserka już raz odleciała tak w poprzednim filmie Zemsta/Revenge, gdzie na początku filmu bohaterka zostaje przebita konarem, a przez cały film sobie normalnie biega
Byłem gotowy na podobne głupoty w Substancji, ale o dziwo do ostatniego aktu oglądało się to całkiem nieźle, dopiero końcówka była jak mokra szmata po twarzy
Albo dajecie mi film na serio albo porzucacie logikę na starcie
Jakoś ludzie nie słuchają się przy Romie Cuarona, czy Interstellarze, ale teraz to musi być owczy pęd!