Aktywne Wpisy
jmuhha +18
Wyszlam do pracki (。◕‿‿◕。)
powiedźcie mi dziś coś miłego
powiedźcie mi dziś coś miłego
Pietrzykowski +57
Żydzi to wydają się main characterem jakiegoś serialu XD
Ta potęga takiego małego kraju wydaje się aż niemożliwa.
x lat temu już latali po całym świecie i wyłapywali nazistów na jakichś totalnych wypizdowiach - wioskach brazylijskich i argentyńskich.
Infiltrują wojsko swoich największych wrogów (hezbollah, iran, hamas), zabijają ich dowódzców (Nasrallah i ten jego następca) jakby to była co najmniej jakaś misja easy w GTA.
A tera sobie wbijają do państwa wroga i robią sobie czystki Hezbollahu XD
A no i nie zapominajmy o arsenale jądrowym i chyba najsilniejszą obroną (Żelazna Kopuła) przed wszelkimi rakietami.
Ta potęga takiego małego kraju wydaje się aż niemożliwa.
x lat temu już latali po całym świecie i wyłapywali nazistów na jakichś totalnych wypizdowiach - wioskach brazylijskich i argentyńskich.
Infiltrują wojsko swoich największych wrogów (hezbollah, iran, hamas), zabijają ich dowódzców (Nasrallah i ten jego następca) jakby to była co najmniej jakaś misja easy w GTA.
A tera sobie wbijają do państwa wroga i robią sobie czystki Hezbollahu XD
A no i nie zapominajmy o arsenale jądrowym i chyba najsilniejszą obroną (Żelazna Kopuła) przed wszelkimi rakietami.
Jest umowa o służebność tego mieszkania(całego), i tu zaczyna się problem. Chłop zaraz zaczyna na całego emeryture, ma 68 lat, zajmuje się również niepełnosprawnym bratem swojej zmarłej żony, a tu kilka dni temu córka poinformowałam go SMSem, że jako właściciel mieszkania od 1 października się wprowadza...wraz z partnerką. Czy to w ogóle przejdzie? Nie mam pojęcia jakie zapisy są w papierach od notariusza, ale facet wraca dopiero w niedziele z delegacji, a muszę mieć jakiś plan działania dla niego. Będę wdzięczna za pomoc bo laski są całkowicie niewydolne finansowo, od wielu miesięcy są skonfliktowane z ojcem, no i cóż trochę patola. Jak się wprowadzą to ktoś za kilka tygodni wyjedzie stamtąd w czarnym worze...:(
#kiciochpyta
@pazera: Czyli problem sie sam rozwiąże w przeciągu miesiąca, góra dwóch. Należy się 500zł za doradztwo.