Aktywne Wpisy

znikam5 +271
Czyżby mamy psiecków i inne kobiety sukcesu miały problem do innej baby, że dużo dzieci urodziła? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #p0lka #heheszki
#logikarozowychpaskow #p0lka #heheszki

źródło: Screenshot_20250202_184124_Instagram
Pobierz
DwaKolory +181
Pomijając już słuszność nakładanych ceł, to najciekawsze jest to, że w Stanach potrafią w kilka dni przeprowadzić rewolucję podatkową, która obowiązuje niemal natychmiast, a w Polsce władza nie potrafi nawet znieść zakazu niedziel handlowych czy też chociażby ograniczyć podatku Belki.
Ta dysproporcja w zdolności szybkiego podejmowania decyzji jest bardzo zaskakująca. U nas to trzeba na spokojnie, trzeba podebatować, a jak się już wszyscy dookoła nagadali to odkłada się projekt do szuflady i
Ta dysproporcja w zdolności szybkiego podejmowania decyzji jest bardzo zaskakująca. U nas to trzeba na spokojnie, trzeba podebatować, a jak się już wszyscy dookoła nagadali to odkłada się projekt do szuflady i
#nieruchomosci
IMO ja bym zaczął od strony i wlepek
@Satan_Was_a_Babyboomer: przez socjal media sporo osiągniemy ale to jest jakaś część społeczeństwa. Trzeba po prostu wyjść na ulicę informować ludzi. Ja już mam dość tego rządu i poprzedniego, chcę zmian w wielu płaszczyznach w tym i też nieruchomości.
Najlepiej byłoby jakoś dotrzeć do świadomości ludzi bo ludzie myślą że mając jedyne mieszkanie ich wartość rośnie ale zapominają że ceny nieruchomości wokół też.
Tak samo starsi ludzie -> "W wyniku
Edit: Dać fotkę n-------a ze strzykawką z podpisem "Kredyt 0%: sztuczny zastrzyk w gospodarkę, który prowadzi do wyższej inflacji i zadłużenia"
Edit2: "Dopłaty do kredytów: więcej długu, wyższe ceny, rosnące stopy procentowe."
Jakąś tam walkę już widać, chociażby po zrywanych ogłoszeniach od flipperów (co nieraz sama widziałam jak ktoś zrywa, no i sama chętnie też to robię), czy napisach na takich ogłoszeniach grubym markerem "spekulanci", ale trzebaby tu zadziałać na uświadamianie obywateli, bo po prostu nie każdy rozumie, czemu te ogłoszenia są zrywane.
Wspólny jednolity projekt w jakims akceptowalnym przez drukarnie formacie, to coś od czego można zacząć, format A3 i na słup ogłoszeniowy.
SPRÓBUJĘ(NIE OBIECUJE) ogarnąć przez weekend. Możecie rzucać pomysłami co ciekawego ma być i które loga/twarze