Aktywne Wpisy
dizel81 +11
Ten Alvaro to jest obrzydliwy, nie dość że wykorzystuje te biedne dziewczyny to jeszcze sobie żąda żeby mu za kolacje płaciły, jakoś nie liczy tego że w nocy ma "za darmo"
Gnida się jeszcze śmieje, obrzydliwy typ, paskudny za to co robi, mam nadzieję że kiedyś się sytuacja odwróci i do gara sam nie będzie miał co włożyć.
#raportzpanstwasrodka
Gnida się jeszcze śmieje, obrzydliwy typ, paskudny za to co robi, mam nadzieję że kiedyś się sytuacja odwróci i do gara sam nie będzie miał co włożyć.
#raportzpanstwasrodka
UmazanyPieprzem +10
#raportzpanstwasrodka, #popaswpieprz
Gniot 357
Spociuch wielokrotnie naśmiewał się w swoich gniotach z wyglądu tego kurnika i obejścia matki Sinej.. Tak jak już kiedyś pisałem, za cel obrał sobie remont tego kurnika a po co?. Wiadomo. Żebranie. Mała część hajsu z żebrów pójdzie niby na remont tego kurnika w większą część "przytuli". Jest w czarnej doopie i kombinuje jak koń pod górę. Te jego gnioty i ten "wymuszony
Gniot 357
Spociuch wielokrotnie naśmiewał się w swoich gniotach z wyglądu tego kurnika i obejścia matki Sinej.. Tak jak już kiedyś pisałem, za cel obrał sobie remont tego kurnika a po co?. Wiadomo. Żebranie. Mała część hajsu z żebrów pójdzie niby na remont tego kurnika w większą część "przytuli". Jest w czarnej doopie i kombinuje jak koń pod górę. Te jego gnioty i ten "wymuszony
Nie powiem, już mocniej zniechęcić się nie dało.
Co gorsza, sam dałem info. że nie chcę dzieci, ale najwyraźniej nikt nie zwraca na to uwagi.
#tinder
Co dostają w zamian? jak ładne to ktoś je przeleci zanim oleje ;p
Życie ludzi na tinderze musi być ciężkie...
@voldi: Dla chłopów to wiadomo, no ale jak wspomniałem tym sposobem Tinder mnie nie zachęcił do siebie xd
Niemniej wielu zachęci
@PonyBoy: Ja miałem kiedyś opis "szukam stałego związku" I prawie każda laska pytała czego szukam. Po co one mają czytać opisy jak za minutę wpadnie 5 kolejnych par.