Aktywne Wpisy
Solipsyzm +424
Też macie tego typu wysyp rzeczy z AI na #facebook?
Nie nadążam już nawet tego blokować, wszystkie z tysiącami lajków i komentarzy, chociaż podejrzewam że większość to boty. Mam wrażenie że teoria martwego internetu jest coraz bardziej wiarygodna.
#technologia #fb #ai #sztucznainteligencja
Nie nadążam już nawet tego blokować, wszystkie z tysiącami lajków i komentarzy, chociaż podejrzewam że większość to boty. Mam wrażenie że teoria martwego internetu jest coraz bardziej wiarygodna.
#technologia #fb #ai #sztucznainteligencja
ClaudeSpeed +9
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
PS: Żegnaj Mopie, nie będę tęsknić.
Jakoś nie przemawia do mnie teatrzyk Sanderki i Spawacza, niby oboje dobrze grają ale to akurat im średnio wyszło. Jeszcze Sandra śpiąca z mikrofonem i mikroportem żeby dobrze było słychać ich rozmówki...
Tak mi się ten sezon przypomniał jak @Lolek1011 wspomniała o Marice i aferze z panamskimi kutasami.
@Dewasta: A ja trochę będę. Też go nie znosiłem, ale jednak mieści się w mojej tolerancji do dupków i chamów, a jednocześnie coś się działo w programie dzięki niemu. W podobnej kategorii u mnie jest Ążej Wkurzajewski. Obaj swoim zachowaniem szkodzą przede wszystkim sobie. Obaj bywają toksyczni i dziewczyny na tym cierpią, ale ostatecznie oni sami mają przez to gorzej, w przeciwieństwie do wyrachowanego
Jakie to szczęście że nie czytam postów na głos ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Vade: No dla mnie tak! Na pewno ciekawsze, niż bezpłciowość dajmy na to Karoliny, która nic nie wnosi. Ta jego akcja z chęcią podejścia do Ani była interesująca z psychologicznego punktu widzenia, bo pokazała, że tylko wydaje mi się, iż jest taki inteligentny, a rozegrał to fatalnie. A jego leżenie podczas rozmów mnie bawiło,
@Dewasta myśl sobie co chcesz patusiaro:)
Dajmy sobie spokój Dewasta, nic osobistego.
I żeby nie było - nie znam Cię i nie mam zamiaru oceniać całościowo, ale oceniam osobę która se na wypoku pisze takie posty publicznie - slabo.