Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Wrócił Piłkarzyk i z marszu podbija do Baseniary, ale liczy też na miękkie lądowanie u Nudziary. Nudziara ma dość Oposa Ążeja i chętnie zamieniłaby go na Wojtka i jego bluzy. Wojtek już nie chce być w parze z Baseniarą i jej kijem w dupci więc na rękę mu zmiana pary ale kręci się wokół niego też stara Julia, która kręci nosem na swojego obecnego partnera. Nudziarze powoli zaczyna przeszkadzać że Julia wtyka nos w jej sprawy i chyba będzie spina (na co liczę bo dymy zawsze mile widziane). Szymon póki co kręci się po hotelu jak wolny elektron i chyba chciałby pokręcić się wokół silikonowych protonów Sanderki. Ta z kolei w nocy "rozkrakiem" pacyfikowała bucowatość naprutego Spawacza by dalej iść z nim po kasę do finału ale chyba nie było między nimi spuszczenia napięcia jak między Zdzirem i Zdzirową... Coś nie teges... Gdzie Zenek jak trzeba kondomy policzyć? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS: Żegnaj Mopie, nie będę tęsknić.
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 6
@Vade: Taaa, nawet bardzo. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jakoś nie przemawia do mnie teatrzyk Sanderki i Spawacza, niby oboje dobrze grają ale to akurat im średnio wyszło. Jeszcze Sandra śpiąca z mikrofonem i mikroportem żeby dobrze było słychać ich rozmówki...
  • Odpowiedz
@Dewasta: ale nikt Ci nie każe ich lubić, tylko te teksty o rozkraczaniu sie, spuszczaniu i zdzirach, liczeniu kondomów… ewww brother, ewww
  • Odpowiedz
  • 9
@Vade: Nie oglądałaś 5 edycji? Stamtąd są teksty Srolci o siadaniu "rozkrakiem", Kuba który miał ksywskę "Zdzir", Kondrad (ksywka "Zenek") który biegał po pokojach, liczył p----------y i tak oto odkrył że Olwia, którą podrywał, przespała się ze Zdzirem właśnie, który później tłumaczył się na pandorze że to było spuszczenie napięcia z czakr.
Tak mi się ten sezon przypomniał jak @Lolek1011 wspomniała o Marice i aferze z panamskimi kutasami.
  • Odpowiedz
PS: Żegnaj Mopie, nie będę tęsknić.

@Dewasta: A ja trochę będę. Też go nie znosiłem, ale jednak mieści się w mojej tolerancji do dupków i chamów, a jednocześnie coś się działo w programie dzięki niemu. W podobnej kategorii u mnie jest Ążej Wkurzajewski. Obaj swoim zachowaniem szkodzą przede wszystkim sobie. Obaj bywają toksyczni i dziewczyny na tym cierpią, ale ostatecznie oni sami mają przez to gorzej, w przeciwieństwie do wyrachowanego
  • Odpowiedz
@Dewasta: Tak, wiem, oglądałam wszystkie, ale… no po prostu tak zle i wulgarnie to brzmi w ustach pięknej kobiety, jaka na pewno jesteś. :(
  • Odpowiedz
  • 0
@Vade:

no po prostu tak zle i wulgarnie to brzmi w ustach pięknej kobiety, jaka na pewno jesteś

Jakie to szczęście że nie czytam postów na głos ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Dewasta: a rob se co chcesz babo :D po prostu jesteś wulgarna i „chłopska” strasznie, no ale każdy ma prawo taki być jaki chce, choć fujka
  • Odpowiedz
ale co się działo w programie przez Leona, oprócz zamulania i płaczków Julki? To ciekawe takie?

@Vade: No dla mnie tak! Na pewno ciekawsze, niż bezpłciowość dajmy na to Karoliny, która nic nie wnosi. Ta jego akcja z chęcią podejścia do Ani była interesująca z psychologicznego punktu widzenia, bo pokazała, że tylko wydaje mi się, iż jest taki inteligentny, a rozegrał to fatalnie. A jego leżenie podczas rozmów mnie bawiło,
  • Odpowiedz
  • 2
@Vade: Proszę bez naśmiewania się z terenów wiejskich XD a tak na serio to śmieszy mnie trochę twoja wymuszona poprawność na wypoku
  • Odpowiedz
@Dewasta: ja się czymś chlepie? Gdzie? Ja się zupełnie nie czuję lepsza od Ciebie i na pewno nie miałam nic takiego na myśli pisząc pierwszy komentarz, jednak Ty chyba nie tylko z kulturą masz problem, ale i z czytaniem ze zrozumieniem.
Dajmy sobie spokój Dewasta, nic osobistego.
  • Odpowiedz
  • 2
@Vade: Jeśli z twojej strony poleciały takie wyzwiska to sprawa robi się osobista. Już samo pouczanie odnośnie sposobu komentowania odbywa się z pozycji wyższości, dorzuć do tego poniżające określenia, jak nazwanie mnie chłopską patusiarą i piszesz że "się zupełnie nie czuję lepsza od ciebie". No proszę Cię...
  • Odpowiedz
@Dewasta: nie miałam żadnego zamiaru Cię obrażać i tego nie robiłam, wszystkie niemiłe komentarze były w reakcji na Twoje podobnie agresywne odpowiedzi. I tak, nie czuję się w żadnym aspekcie od Ciebie lepsza.
I żeby nie było - nie znam Cię i nie mam zamiaru oceniać całościowo, ale oceniam osobę która se na wypoku pisze takie posty publicznie - slabo.
  • Odpowiedz