Aktywne Wpisy
dominges08 +5
Jako że ostatnio kolega którego wiozłem przywalił się do mnie że źle trzymam kierownicę (bo na kursie uczyli inaczej), to spytam się was.
W jaki sposób trzymasz kierę podczas jazdy samochodem?
Ja jestem w teamie jedna ręka na 12 (i obracanie na mydełko fa przy większych skrętach), ewentualnie zsuwam ją na 10 kiedy trzeba wrzucić kierunek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#samochody #ankieta #motoryzacja
W jaki sposób trzymasz kierę podczas jazdy samochodem?
Ja jestem w teamie jedna ręka na 12 (i obracanie na mydełko fa przy większych skrętach), ewentualnie zsuwam ją na 10 kiedy trzeba wrzucić kierunek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#samochody #ankieta #motoryzacja
Jak trzymasz ręce na kierownicy w czasie jazdy?
- jedna ręka na 12 11.1% (139)
- jedna ręka na 11 5.3% (67)
- jedna ręka na 10 12.6% (158)
- dwie ręce na 10 i 2 23.8% (298)
- dwie ręce na 11 i 1 1.4% (18)
- dwie ręce na 9 i 3 23.6% (296)
- dwie ręce na 7 i 5 6.1% (76)
- inaczej 16.1% (202)
Ksiega_dusz +76
Praca typu lekarz - tracisz pracę?
- Wysyłasz parę CV albo nawet nie, odzywasz się do innych szpitali, rozmawiasz z kolegami lekarzami, że szukasz pracy. Zazwyczaj po dwóch, trzech tygodniach masz robotę za około 30k+ PLN. Przyjęcie do pracy polega zazwyczaj już na rozmowie z dyrektorem placówki / ordynatorem w celu dogadania szczegółów pracy. Nie ma testów i rozmów kwalifikacyjnych sprawdzających wiedzę. Jako lekarz masz stabilność zatrdunienia.
Zawód typu Java/C#/Frontend Developer - tracisz pracę?
-
- Wysyłasz parę CV albo nawet nie, odzywasz się do innych szpitali, rozmawiasz z kolegami lekarzami, że szukasz pracy. Zazwyczaj po dwóch, trzech tygodniach masz robotę za około 30k+ PLN. Przyjęcie do pracy polega zazwyczaj już na rozmowie z dyrektorem placówki / ordynatorem w celu dogadania szczegółów pracy. Nie ma testów i rozmów kwalifikacyjnych sprawdzających wiedzę. Jako lekarz masz stabilność zatrdunienia.
Zawód typu Java/C#/Frontend Developer - tracisz pracę?
-
przecież my nic nie mamy, co on będzie nam starych ścigać? w ogóle można założyć sprawę 16latkowi?
pytam bo się trochę cykam, kiedyś napisałem że te jego loterie mi śmierdzą.
Komentarz usunięty przez moderatora