Wpis z mikrobloga

@amanda12: dużo mówi to fakt ale w skrócie zapewne chciał od niej deklaracji: czy idą razem do końca w parze przyjacielskiej murem,...czy może ona chce zmienić parę gdy pojawi się ktoś nowy.
Ja tak to zrozumiałam, ale gość strasznie dużo mówi, skomplikowanie a wystarczyłyby dwa zdania
  • Odpowiedz
On teraz będzie próbował się totalnie wybielić pisząc wywody na całą stronę

@amanda12: I to jest wciąż taki sam bełkot jaki mówił w programie. Przyznaję, że jestem ciekawy rozwoju sytuacji i tego, co on będzie p-------ł dalej.
  • Odpowiedz
A ja uważam że chyba trochę przesadzony jest ,,hejt'' na niego.Andrzej jest taki jaki jest,ciągle analizuje ,dużo gada i zanim skończy ,,swoją myśl'' to zapomnia się co mówił na początku,
jest poniekąd nudziarzem-gawędziarzem ,
ale Majka doskonale zdążyła go poznać w tym czasie,mogła zwyczajnie mu wprost powiedzieć że nie chce z nim być bo on się nie nadaj nawet na relację przyjacielską,
nie zrobiła tego bo, albo sama nie wie czego chce,
  • Odpowiedz
@amanda12: może warto by zapytać Majki czy z perspektywy czasu i po obejrzeniu dotychczasowego materiału uważa czy dostała wsparcie od Ądżeja, to że on tak uważa to zupełnie inna i nieistotna sprawa, po drugie po co miesza w to Julkę?
  • Odpowiedz