Aktywne Wpisy
s3b4 +875
Straciłem ojca. Właściwie to już wczoraj go pochowałem. Jakoś to do mnie nie trafia.
Miał ledwie 50 lat, a zmarł w nocy. Nie wiem z jakiego powodu - nikt nie chciał wiedzieć. Może się udusił, miał problemy z płucami po wypadku 14 lat temu i sine usta po próbach reanimacji. Może to źle zabrzmi, ale po śmierci chcieliśmy pozbyć się go jak najszybciej. Największy ból był, gdy widziało się go zimnego w
Miał ledwie 50 lat, a zmarł w nocy. Nie wiem z jakiego powodu - nikt nie chciał wiedzieć. Może się udusił, miał problemy z płucami po wypadku 14 lat temu i sine usta po próbach reanimacji. Może to źle zabrzmi, ale po śmierci chcieliśmy pozbyć się go jak najszybciej. Największy ból był, gdy widziało się go zimnego w
1.Zdrada na studniówce
2.zdrada po miesiącu związku
3. dziewczyna mówiąca wprost do swojej psiapsi o mnie że ale jestem szpetny
4. Znajoma co wolała się zadawać z mokom ziomkiem jak go poznała niż ze mną, mnie opuściła
5. Dziewczyny co się ze mnie śmiały w gimnazjum
6. Fałszywa kuzynka
7. Internetowa znajoma śmiejąca się że jestem niski
8. Dziewczyna z sasiwddzztwa mówiąca że jestem za niski i śmiejąca się ze mnie
9. Kolaznka kuzynki która mnie zaczęła ignorować gdy chad się pojawił
10. Żadna nie porządala mnie w podstawówce, gimnazjum, liceum w przeciwieństwie do moich kolegów którym dawały kiedy chcieli
I wiele wiele innych. Nie mam już empatii wobec tych istot
#przegryw #blackpill
Ehhhhhhhhh
Ja też straciłem empatię do kobiet i pomyśleć że nas mogą wziąć w kamasze a Julki wiadomo co będą robić. Totalny horror.
To już chyba wolę strzelić samobója.
Byłeś w związku = Oski
dalej nie czytam baitciarzu