Aktywne Wpisy
lady_katarina +347
Test: ile na mirko zostało jeszcze ludzi, którzy nie są redpillami, blackpillami, nie nienawidzą wszystkich dookoła, nie są "prawakami", "lewakami", po prostu normalni ludzie, którzy przychodzą tutaj pośmiać się ze śmiesznych obrazków, wdać się w ciekawe, merytoryczne dyskusje, poczytać coś na tagach ze swoich zainteresowań itp.
Zapraszam do plusowania.
Zapraszam do plusowania.
Ka4az +274
Chłop ma pasje i szuka towarzyszki, która utrzyma tempo? O nie, tak nie można ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak te baby mogą coś takiego wypisywać pod swoim imieniem i nazwiskiem.
#p0lka #logikarozowychpaskow #facebook
Jak te baby mogą coś takiego wypisywać pod swoim imieniem i nazwiskiem.
#p0lka #logikarozowychpaskow #facebook
Aktualnie jestem na kierunku technik informatyk klasa okej ale średnio mi się podoba sam kierunek. Moja mama mówi żebym przebolał już to ale nie wiem czy kończyć ten kierunek jak i tak nie chce jakoś specjalnie pracować jako technik informatyk. I zastanawiam się czy nie przepisać się do liceum tylko po pierwsze czy będę w 2 klasie (tak jestem gotów na nadrabianie) czy będę musiał się cofnąć. Też jest jeden problem bo klasa do której chce iść (nie ma szans że pójdę do innej) ma takie 2 specyficzne osoby których nie lubię i boje się że będę gnębiony lub obrażany a nauczyciele będą mnie traktować gorzej od innych. Na studia po tym techniku informatyku I tak bym raczej szedł i nie raczej związane z informatyką a po liceum będą mogl iść o rok wcześniej. Boje się że mnie nie przyjmą w tym liceum i będę odrzutkiem biorąc pod uwagę że jest 9 chłopców a 23 dziewczyn kiedy mi się ciężko z kobietami gada Naprawdę proszę o radę bo nie wiem co robić bo 60% chce iść a 40% nie wiec prosze bardzo o pomoc i sensown odpowiedz
Maść na otarcia sobie od razu kup( ͡° ͜ʖ ͡°)
możesz też rzucić monetą ja wiem że to brzmi głupio ale ta decyzja nie ma tak wielkiego wpływu na twoje życie jak ci się wydaje