Wpis z mikrobloga

no ale co to ma do rzeczy? Wchodzę na ten dział, biorę miskę - sztuk 2 i szklankę - sztuk 6 i wychodzę. Naprawdę niewielkie znaczenie ma dla mnie czy miska jest różową, przezroczysta, khaki czy w Animaniaki. Więcej spędzam czasu wybierając ser niż naczynia.

@Hrjk: Bo nie masz gustu ani poczucia estetyki najprawdopodobniej. Pewnie jadłbyś i z psiej miski bo co za różnica. A później czasem niestety bywam u
  • Odpowiedz
jak inni, nie rozumiem o co w tym chodzi. Chce kupić kubek czy szklankę, miskę to kupuje i tyle.

@r5678: pewnie masz tak samo z ubraniami i wszystkim innym co masz w domu. Zero gustu.
  • Odpowiedz
od 12 lat mieszkam na wsi własnym i od 12 lat nie dokupowałem kubków.

@malinq: przeistoczyłeś się w rolasa którego nie interesuje otoczenie ani wygląd czegokolwiek :)
  • Odpowiedz
Naczynia najlepiej mieć jak najbardziej basic z kolekcji, która zawsze jest w sklepie i się coś potłucze to dokupi się kolejne tanio i git.

@not_me: można też chodzić w dresie z lidla i białej koszulce fruit of the lump... nie każdy ma jakiekolwiek wymagania.
  • Odpowiedz
@HrabiaZet rolasa? A bez dziwnych przezwisk dasz radę? I możesz mi powiedzieć po co mam kupować kubki skoro od 12 lat mam dwa które spełniają swoją rolę?
  • Odpowiedz
rolasa? A bez dziwnych przezwisk dasz radę?

To okreslenie z okresu blokowania dróg przez rolników i utrudniania normalnym obywatelom życia, nie ja jestem autorem aczkolwiek nie widzę w tym czegoś złego. Mieszczuch jest spoko a rolas nie?

@malinq: I możesz mi powiedzieć po co mam kupować kubki skoro od 12 lat mam dwa które spełniają swoją rolę?

@malinq: Gacie sprzed 12 lat też spełniałyby swoją rolę przecież...i garnitur
  • Odpowiedz