Aktywne Wpisy

Ko_Otu +265
Żona rodzi, dajcie plusa na odwagę :D
Wychowam jak swoje
Wychowam jak swoje
źródło: temp_file3706837140408939250
Pobierz
Bakardi +1
Pytanie do kogoś kto ogarnia elektrykę, posiadam na klatce schodowej takie lampki mam założony włącznik schodowy na dole włączam światło u góry mogę wyłączyć i na odwrót. Sprawa wygląda tak że muszę podłączyć na tej klatce wzmacniacz sygnału wifi lecz nie posiadam tam gniazdka elektrycznego, czy dałoby radę jakoś przerobić jedna tą lampkę i podłączyć zamiast niej gniazdko elektryczne tak żeby cały czas tam był prąd pomimo wyłączonych/włączonych lampek na schodach? Proszę
źródło: 1000011876
Pobierz![Motorniczy dostał pięścią w twarz. Zareagował na p-----c na przystanku [VIDEO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/c325b0049a6a4a8662cc75990f2c58c04ea0b97549587ac260933fe8eb9f8f8f,q80.jpg)

Swoją drogą ogladalem z laską film i jak się pojawił boobsman to pierwsze co powiedziała to "...i znowu ten boobsman", zobaczcie tylko jak zwyrol inteligentnie obrzydził wszystkim temat że każdy już nim rzyga zamiast go za niego linczowac ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A film boxdela z tym glupim śmianiosiegadaniem przez pol filmu mnie w------ł i dobrze że od połowy już zaczął gadać normalnie.
W ogóle czy tylko ja miałem wrażenie że włosy na tym filmie są w jakiś sposób edytowane?! Oglądałem na TV i wydawało mi się czasami że jest to nałożone na łysy łeb.
#famemma