Aktywne Wpisy

GoNutz_pl +500
#rozdajo
Lurkuje tutaj juź od dawna aż wreszcie odważyłem się napisać ( ͡° ͜ʖ ͡°) tym bardziej, że jest okazja!
Od dosłownie kilku dni jestem odpowiedzialny za pokazanie marki GoNutz.pl w social mediach i zaczynam od Wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zamiast finansować facebooka czy tiktoka
Lurkuje tutaj juź od dawna aż wreszcie odważyłem się napisać ( ͡° ͜ʖ ͡°) tym bardziej, że jest okazja!
Od dosłownie kilku dni jestem odpowiedzialny za pokazanie marki GoNutz.pl w social mediach i zaczynam od Wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zamiast finansować facebooka czy tiktoka
źródło: 510434-Mango-Suszone-Plastry
Pobierz
Mia900 +6
Wykopki narzekające na panny #tinder , że te:
- mają tatuaże,
- posiadają dzieci z poprzednich związków,
- są ulane,
- w wieku 25-30 lat wyglądają na 40.
Tymczasem ja:
- mają tatuaże,
- posiadają dzieci z poprzednich związków,
- są ulane,
- w wieku 25-30 lat wyglądają na 40.
Tymczasem ja:

Takiego do d--y układu wiru z chmurami dawno nie było.
Tu nie chodzi o opady nad Wrocławiem, a o całe pasmo które leci pionowo w górę i w zasadzie wszystko od czach słowacji czy nawet austri spływa w naszą stronę.
No i teraz pytanie, co zrobiono od 97 roku, skoro był to zbieg wielu czynników w tym opróżnianie retencji w czechach?
No pewnie nic...
Jak można było temu zapobiec? Tak samo jak w innych krajach - roganianiem chmur helem.
Czemu nikt przez 25 lat na to nie wpadł?
Nawet gdyby tego helu miało iść za 50mln zł to daje to 2mln zł na rok (no chyba mi nie powiecie, że mniej jest ładowane w poprawę retencji i innych dupereli wałopodobnych).
#wroclaw
Pozdr z Chorwacji/Albanii gdzie to sie zaczyna. Tu tez mocno leje ale przynajmniej gasi pożary
Tak sobie dywaguję.
@Tommy__: TylkoWiatraki
Komentarz usunięty przez autora
Pośmiertnie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora