Aktywne Wpisy

Zoyav +3
czemu windows jest taki archaiczny i stoi miejscu w rozwoju od lat? android, ios czy macos mają aktualizację co roku a najnowszy windows jest z 2021, wcześniejszy 10 był z 2015 co oznacza 6 lat bez aktualizacji
używam w pracy bo nie mam wyjścia ale nie wyobrażam sobie korzystać z tego prywatnie, przestarzały system wyglądem przypominający nadal lata 00
#przemyslenia #komputery #windows
używam w pracy bo nie mam wyjścia ale nie wyobrażam sobie korzystać z tego prywatnie, przestarzały system wyglądem przypominający nadal lata 00
#przemyslenia #komputery #windows

frugASS +177

źródło: GoC6KTWWEAAlZpS
Pobierz
#laptopy #laptop #komputery #komputer #cokupic #sprzetkomputerowy #pytanie #pytaniedoeksperta #pcmasterrace
Będziesz go nosił ze sobą i używał np. w pociągu na baterii?
Będziesz go używał ze stacją dokującą i monitorami, czy częściej pisał na wbudowanej klawiaturze?
Jak się zepsuje to wyrzucisz i kupisz nowy, czy będziesz naprawiał?
Potrzebujesz dwa lata gwarancji, czy poleasingowe wchodzą w grę?
Lekki w sumie to pojęcie względne, chodzi mi żeby miał 15-16 cali ile kg to już drugorzędna sprawa
16GB RAMu raczej musi być bo 8GB dzisiaj czy za kilka lat może być za mało, a dokładać nie zamierzam.
Nie będzie pewnie przenoszony zbyt wiele więc jakaś super bateria być nie musi.
Bez stacji
Ranking laptopów https://techlords.pl/polecane-laptopy/
Jeśli film, to warto, żeby ekran nie odstręczał, FHD to raczej mało na nadchodzący 2025 rok. 2k+ albo i 4k
15"