Wpis z mikrobloga

#przegryw
#sukcespill - własny tag z tego co widzę :)

jak ja k---a chciałbym osiągnąć sukces w social mediach albo muzyce i przestać być niewidzialnym, j-----m przegrywo-incelem bez żadnych możliwości, żyjącym ze starymi,albo utrzymując jakiegoś czynszowego darmozjada, nieroba żyjącego z mojej pensji w zamian za ciasną klitkę, w której słychać jak przystojny mokebe robi płodną, ładną juliettę* bo polski rynek pracy widzi 85% społeczeństwa jako niewolników
zrobiłbym wiele, oprócz pójścia po trupach czy krzywdzenia ludzi, bo nawet normików szanuję w śródku, w sercu jako empata, choć czasem w słowie gardzę i cyrografu bym nie podpisał choć nie wierzę to wolę nie ryzykować, ale nie wliczając tych dwóch rzeczy zrobiłbym wszystko
nawet jutro dostał się na drugi koniec kraju, aby się z kimś n---------ć np w tych patofigtach

wszystko, aby osiągnąć sukces, przestać być przegrywem, mieć nie tyle zainteresowanie kobiet, co wybór czy z nimi być czy nie
mieć wybór czy zjeść w restauracji czy zrobić sobie na mieście i tak większośc pieniędzy albo bym inwestował, albo dawał charytatywnie potrzebującym jak to robię z moimi groszami, które mam w kołchozie
i mieć swój kąt bez kredytu, bo zwykły polaczek co ma 23 lata w tym kraju ma p--------e

polskie baby Cię nie chcą, z----------z za grosze i wegetujesz ze starymi lub w klitce

dlatego zrobię wszystko, aby osiągnąć sukces, wolę przeżyć 5 lat w sukcesie, niż 50 lat wegetowac jak k---a żywy trup

https://www.youtube.com/watch?v=aFbtc5W__Aw&list=RD6VcJrrJW9Pw&index=8

*dosłownie z życia wzięte kurła xD
dariusz-matuszny - #przegryw 
#sukcespill - własny tag z tego co widzę :)

jak ja k--...
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dariusz-matuszny: tak się rozmarzyłem, że zapomniałem wspomnieć dlaczego taki utwór

dla mnie majki to idol - dałbym sobie w------l spuścić, że gdyby nie kariera na Youtube to byłby incelem - na moje też nie bez powodu nosi maskę...pewnie byłby na tagu, gdyby nie muzyka i piszę to bez cienia hejtu
  • Odpowiedz
@dariusz-matuszny wbrew pozorom nic by się nie zmieniło, serio. Byłbyś takim samym przegrywem i bardzo szybko by to do ciebie dotarło - bo masz mindset przegrywa. R---------ś kasę szybko, narobił długów, zraził do siebie po drodze masę ludzi (to widać od razu po sposobie w jaki wyrażasz się o innych). Spadłbyś z dużej wysokości i byłoby jeszcze gorzej.
  • Odpowiedz