Wpis z mikrobloga

@jam_jest_pioter: moj drogi to jest szopka, ostatni rok dom sobie budowalem powiem Ci co zlecilem bo latwiej

caly stan zero, sciany nosne i podciagi, wiazary i dach, tynki i posadzki reszte sam zrobilem
od murowania scian dzialowych przez wszytkie instalacje i cale wykonczenie zajelo mi to rok

i robilem to 3 raz juz :(, wczesniej innym nie wiem ile mi zdrowia przez
  • Odpowiedz
To widzę, że grubo lecisz z robotą. No ogólnie ja teraz też dom stawiam dla siebie. Może nie sam, bo pomaga mi ojciec i dużo ogarnia żona. Właśnie tydzień temu wziąłem bezpłatny urlop na dwa miesiące. Fundamenty zalałem w zeszłym roku. W tym roku urlop spędziłem na zrobieniu kanalizacji, wylaniu chudziaka i kończę właśnie ściany murować parteru. Dziś zalane nadproża i podciąg. Teraz czeka mnie strop i schody. Później poddasze podmurować i
jamjestpioter - To widzę, że grubo lecisz z robotą. No ogólnie ja teraz też dom stawi...

źródło: IMG_20240917_191626

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@jam_jest_pioter: no jak bede jeszcdze raz budowal to zbuduje 130 w parterze , 100 jest ok ale wiecej bylo by lepiej, chociaz podejrzeawm ze ogrzewnaie wyjdzie mnie dosyc tanio, nie mam stropu wiec nie musze ogrzewac masy betonu, od gory mam celuloze
  • Odpowiedz