@marv0oo: Może porównajmy liczby? W 7 lat n-------ś tu więcej niż ja w 10. Tylko moje znaleziska były uznane za ciekawe i wykopywane przez mirków. Stąd bordo. Taka mała różnica między nami fanie patoli.
@kidi1: Ty idź lepiej pobiegaj, bo z taką wagą za niedługo już nie dasz rady xD Mamy ten sam wzrost, a ja przy ~92kg się czułem jak świnia, a ty k---a 110kg xDDDDDD
@kidi1: no słabe mieć taką wagę. Ale widzę, że coś tam ruszasz tym tłuszczem, to może nie padniesz na zawał przed 40tką. p.s. licz się z tym, że jak kogoś wyzywasz, to druga strona zrobi to samo - tylko 10 razy mocniej ( ͡°͜ʖ͡° )つ──☆*:・゚
@kidi1 Marvo pisze bo lubi, na wyjebce, a ty piszsz pod plusiki i wykopywania. Mógłbyś pójść na dietę, grubasie i schudnąć, a ty wolisz w tym czasie myśleć co wrzucić na wykop, żeby plusiki zdobyć, masakra
@kidi1: jeśli na tobie taka patologiczna nadwaga nie robi wrażenia to cóż. Nie pozostaje mi nic innego jak życzyć ci, żebyś długo nie cierpiał jak dostaniesz zawału
Szanujesz=Plusujesz
#famemma
Komentarz usunięty przez autora
@kidi1: napisał bordo xDDDDD
Komentarz usunięty przez autora
p.s. licz się z tym, że jak kogoś wyzywasz, to druga strona zrobi to samo - tylko 10 razy mocniej ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚