Aktywne Wpisy

peanut_whu +240
#rozdajo
Ostatnie #rozdajo skórzanego paska tak miło się przyjęło, że powtórzymy tę zabawę, ale z inną nagrodą. Na paski nie mam już ani skóry, ani sprzączek, a ostatni mircy, którzy postanowili mi zaufać, niedługo otrzymają swoje zamówienia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tym razem do wygrania będzie dowolny wybrany produkt z tych, które zostały mi po grudniowych targach rzemiosła. Wybiorę jedną osobę z grona plusujących
Ostatnie #rozdajo skórzanego paska tak miło się przyjęło, że powtórzymy tę zabawę, ale z inną nagrodą. Na paski nie mam już ani skóry, ani sprzączek, a ostatni mircy, którzy postanowili mi zaufać, niedługo otrzymają swoje zamówienia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tym razem do wygrania będzie dowolny wybrany produkt z tych, które zostały mi po grudniowych targach rzemiosła. Wybiorę jedną osobę z grona plusujących
źródło: 1000062056
Pobierz
yourgrandma +23
źródło: 982aad1c3cd7167ee92a293b01facc0bb8018855e0fd381d7ae30dafb5b524e2
PobierzZagłosuj na lepszy utwór:
- Dan Dan Kokoro Hikareteku (Dragon Ball GT) 40.4% (107)
- Zankoku na tenshi no tēze (Neon Genesis Evangelion 59.6% (158)

Budda informuje widzą, że ta supra została odkupiona od poprzedniego zwycięzcy i dołącza do obecnej loterii ale na innych zasadach. Będzie do wygrania w konkursie, a nie loterii, a więc to organizator wybierze zwycięzcę, który odpowie na konkursowe pytanie.
Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że jest to typowa akcja marketingowa mająca na celu napędzić sprzedaż losów czyt. ebooków, bo wiadomo, że każdy kupuje ebooki, gdyż jest niesamowicie zainteresowany ich zawartością.
Dodatkowo w przypadku konkursu, to sam organizator bez nadzoru żadnej komisji wybiera zwycięzcę, a chyba nie muszę robić tutaj szczegółowej wykładni co to oznacza.
Mało tego, sprawdziłem w systemie cepik, że wspomniana Toyota Supra rocznik 2022 z poprzedniej loteri o nr rej WI 189NF i nr VIN YBCDB450X0W055024, w systemie nie na do dnia dzisiejszego adnotacji potwierdzającej fakt, że ponownie zmieniła właściciela.
Jedyna adnotacja o zmianie właściciela jest z 29.01.2024, a więc tuż po zakończeniu loterii oraz jest informacja, że nowym nabywca jest osobą prywatna i samochód jest zarejestrowany w województwie kujawsko pomorskim.
Całkiem możliwe, że właścicielem tej Supry dalej jest laureat poprzedniej loterii i to z jego rąk, zostanie przekazana nowemu zwycięzcy ta Supra. Wszystko po to, aby Budda bądź ludzie stojący za tą loteria, nie musieli płacić podatku od zakupu auta.
Ot i kolejne ominięcie przepisów prawa oraz świetny materiał na promocję loterii i napędzanie sprzedaży losów.
A Ty ile losów już kupiłeś?
#budda #buddatv #budda777 #youtube #loteria #7aut2 #scam
źródło: 1000070014
PobierzToyota Supra
rocznik 2022
nr rejestracyjny WI 189NF
nr
źródło: 1000070016
Pobierzźródło: 1000070018
Pobierz