Aktywne Wpisy
Trabancik +652
Dziwne czasy żeby zamiast zastanawiać się czemu coś jest słabe i jak poprawić produkt, to mówi się że to wina konsumentów że coś się nie sprzedało XD
#bekazlewakow #heheszki
#bekazlewakow #heheszki
LilaRogue +12
Hej, orientujecie się, czy istnieje jakaś książka/internetowy poradnik/cokolwiek, który zbiera wszystkie najważniejsze informacje dla przyszłych ojców? Z niebieskim staramy się o potomstwo i nie ma on pojęcia o dzieciach ( ͡° ͜ʖ ͡°) chodzi mi o takie rzeczy, jak wszelkie formalności po narodzinach, w trakcie dorastania (szkoła etc.), kwestie wychowania, na co zwracać szczególną uwagę, jak się zachowywać, jakie zabawy stosować na jakich etapach, co zabezpieczyć w domu
Czy po prawie roku od wygranej w wyborach "uśmiechniętej koalicji" dostrzegacie jakąś namacalną zmianę in plus? Pytanie do ludzi w wieku produkcyjnym bo o emerytach to ten rząd pamięta.
Bo ostatnio się zastanawiałem i jak wygrywali pisiory w 2k15 to na dzień dobry weszło 500+ (dzieci nie mam ale mógłbym), zerowy podatek do 26 roku życia na czym skorzystałem. A na koniec rzutem na taśmę załapałem się na bk. Tymczasem od roku rządów uśmiechniętych słyszę tylko o kolejnych obietnicach niespełnionych za to podwyżki i odmrożenia uderzające w szarych kowalskich (VAT na żywność, energia) wchodzą na pełnej. No to jak to jest?
@jobzpaticzku2: tak, nie realizują obietnic wyborczych.
@elukubracja_depresji: dla nierobów na państwowym garnuszku na pewno
Zwłaszcza gdy spraw typu aborcja, związki partnerskie itp też nie ruszyli.
Chyba że ci wystarcza że tamci nie rządzą
@jobzpaticzku2: "Kradną, ale chociaż się dzielą". Z taką mentalnością ten naród nigdy niczego nie osiągnie
@Niedowiarek: Też, jednak PO dla deweloperów i niemców, a dla niektórych matek, lewica byłaby lepsza, bo ma plan wspomagania kobiet świadczących usługi seksualne. Moja niestety nie zyje.