Aktywne Wpisy
jmuhha +13
Kim zostali wasi klasowi kujoni?
Czy dziś faktycznie mają najlepsze domy, zawody i rodziny?
Czy dziś faktycznie mają najlepsze domy, zawody i rodziny?
mk321 +108
#netflix #lgbt #lewactwo #the100
- "Netflix specjalnie robi filmy o gejach, żeby programować społeczeństwo."
- "Co ty, głupi jesteś? Przecież od obejrzenia filmu nikt się nie stanie homo."
Tymczasem na Reddicie, w pytaniach do lesbijek, jak się dowiedzialy, że są lesbijkami: bo obejrzały serial, w którym były lesbijki.
- "Netflix specjalnie robi filmy o gejach, żeby programować społeczeństwo."
- "Co ty, głupi jesteś? Przecież od obejrzenia filmu nikt się nie stanie homo."
Tymczasem na Reddicie, w pytaniach do lesbijek, jak się dowiedzialy, że są lesbijkami: bo obejrzały serial, w którym były lesbijki.
Bardzo złym doświadczeniem.
Z kilkuminutowym opóźnieniem zadzwonił do mnie lekarz w starszym wieku, mężczyzna.
Wiek 24 lata został uznany na starcie za przeciwskazanie do leczenia.
Następnie zacząłem wymieniać moje objawy takie jak bezsenność, brak apetytu, problemy z koncentracją i natrętne myśli.
Lekarz zapytał od ilu lat to trwa i czemu nie byłem z tym u innego lekarza.
Powiedziałem że nasiliło się to w okresie kilku ostatnich lat, co lekarz skwitował " pan ma problemy kilka lat, nigdzie się nie zgłosił, gdyby pan miał naprawdę problem... "
Powiedziałem że miałem styczność z marihuaną wcześniej i pomagała na te dolegliwości, po czym zostałem zapytany co to była za m-------a, rekreacyjna? Odpowiedziałem, że nie wiem, to było dawno temu. Lekarz to skomentował " Pan spróbował marihuanę nielegalną, spodobała się panu i pan dzwoni do nas... "
Nie zabrakło też takich komentarzy jak " lekarz jest od diagnozowania ", w domyśle lekarz rodzinny lub " Wie pan jak kobiety na to patrzą? ", to znaczy na rekreacyjnych, w mniemaniu lekarza, palaczy marihuany.
Potraktowanie człowieka z problemami, potencjalnego pacjenta jako zwykłego ćpuna któremu się "spodobało".
Nie polecam, zachowanie "specjalisty" oburzające i niegodne żadnej kliniki, a już szczególnie konopnej. Nigdy mnie tak podle żaden lekarz nie potraktował. Zmarnowany czas, pieniądze i nerwy.
Na koniec ten sam lekarz zadzwonił przez przypadek do mnie po raz kolejny, mając na celu rozmowę z kimś innym. Po odpowiedzeniu mu, że nie jestem tą osobą, do której się chciał dodzwonić, coś powiedział pod nosem i bez krzty uprzejmości rozłączył się.
Także xD Jak to mówią biedny płaci dwa razy czy coś. Trzeba było bardziej kierować się opiniami na Google (3,7/5), gdzie wielu ludzi miało podobną sytuację do mojej.
#medycznamarihuana
#thc #m-------a #aspotclinics
@noqonic: Czyli wymyśliłeś sobie objawy, które nadają się do
@noqonic: Ta, niespójna wersja wydarzeń sprzedana lekarzowi, olanie innych badań, możliwości bo jest zawsze 'maryśka'. Się dziwisz że zlał ciebie?
Dobra klinika, gdzie w zależności na kogo trafisz to będziesz miał mniej lub bardziej zaangażowanego lekarza. Za 1 razem człowiek rzeczywiście pytał weryfikował, gdy powiedziałem o bezdechu to mówił że w sumie tak średnio mu to pasuje, warto byłoby iść do innego lekarza, mówił co i jak.