Generowanie strat ciąg dalszy. Mam Xtb po 62 i chciałem sprzedać po 62,64 ale se myśle nie no przecież jak sprzedam to wzrośnie do 64. No ale trzeba było to by się odkupiło niżej a tak człowiek na minusie zamiast na lekkim plusie.
Pepco sprzedałem po 18.06 byle się go pozbyć ale oczywiście kusiło i dzisiaj mi kupio pakiety po 17.50 i 17.30 ( średnia 17.36) a spadło już do 17.09 takżę również minus. A te zlecenia tak wisiały z głupia franc nie sądziłem że wsiorbie.
Czy to ta słynna bessa ? Miesiąc temu też była zwała to jakoś odrobili. Czy teraz mamy czas tylko na spadki. Ech człowiek zamiast się trzymać z daleka od tego syfu to się bawi jak w błocie jak w gównie. Osrana ta giełda, pragnę wzrostów, pragnę piniądzy a nie opadłego siusiaka ( u mnie w ryju).
@FrancisKonois: czy ty próbujesz się bawić w jakiegoś daytradera czy o co tu chodzi? To kolejny twój taki chaotyczny wpis. Może giełda nie jest dla Ciebie? Poczytaj sobie na spokojnie http://hazardzistaja.blogspot.com/?m=1
@FrancisKonois: Kolega wyżej ma racje. Jeśli tak się przejmujesz lekkimi spadkami, to lepiej sobie odpuść i kup obligacje. Chyba że trolujesz, bo nie wierzę, że można być aż tak osranym
@wietnamiec: próbuję. Chyba nie jest, może nie tyle giełda co daytrading. Najwyżej jak wtopie to zostane inwestorem długotrerminowym.
@LimboNoir no ja jestem osrańcem i tak nie wykonuje takich nerwowych ruchów jak kiedyś więc jest tylko lepiej i mam nadzieje , że jak będę próbował to może się nauczę radzić sobie z emocjami.
chłopaki jakby co to tag jest do czarnolistowania, bo będę tu wrzucał swoje ruchy żeby mieć pamiętniczek
#powodz O nie ktoś wszedł do r--------j żabki i wziął jedzenie które i tak by w------i do śmieci XD Szabrownictwo to jest okradanie domów okradanie korporacji to obowiązek jak by u mnie była powódż to pierwszy bym o--------ł lokalną biedronkę
Mam Xtb po 62 i chciałem sprzedać po 62,64 ale se myśle nie no przecież jak sprzedam to wzrośnie do 64. No ale trzeba było to by się odkupiło niżej a tak człowiek na minusie zamiast na lekkim plusie.
Pepco sprzedałem po 18.06 byle się go pozbyć ale oczywiście kusiło i dzisiaj mi kupio pakiety po 17.50 i 17.30 ( średnia 17.36) a spadło już do 17.09 takżę również minus. A te zlecenia tak wisiały z głupia franc nie sądziłem że wsiorbie.
Czy to ta słynna bessa ? Miesiąc temu też była zwała to jakoś odrobili. Czy teraz mamy czas tylko na spadki. Ech człowiek zamiast się trzymać z daleka od tego syfu to się bawi jak w błocie jak w gównie. Osrana ta giełda, pragnę wzrostów, pragnę piniądzy a nie opadłego siusiaka ( u mnie w ryju).
Pozdrawiam
#pamietnikgieldowy tag do czarnolistowania.
#inwestowanie #gielda #gpw
@LimboNoir no ja jestem osrańcem i tak nie wykonuje takich nerwowych ruchów jak kiedyś więc jest tylko lepiej i mam nadzieje , że jak będę próbował to może się nauczę radzić sobie z emocjami.
chłopaki jakby co to tag jest do czarnolistowania, bo będę tu wrzucał swoje ruchy żeby mieć pamiętniczek