Aktywne Wpisy
kowalesko +78
#gothic Ludzie zawsze gadają
lossless 0
Mirki mam taki mały problem ale bardziej natury czysto ludzkiej. Otóż dostałem kilka dni temu nowy PR do swojego projektu open source, ale raczej będę zmuszony go odrzucić no bo tak:
- nie działa
- kod jest c-----o napisany
- w ogóle się nie wpisuje w obowiązujące konwencje (tu akurat trochę moja wina, mogłem lepiej napisać dokumentację)
- zaproponowane featury i tak będą bezużyteczne w nowym releasie
No
- nie działa
- kod jest c-----o napisany
- w ogóle się nie wpisuje w obowiązujące konwencje (tu akurat trochę moja wina, mogłem lepiej napisać dokumentację)
- zaproponowane featury i tak będą bezużyteczne w nowym releasie
No
#cultowe (1382/1000)
Betrayer - Wrathday z płyty pt. Calamity (1994)
Całkiem dobry staroć od kapeli ze Słupska, podobnie dobry jak demko poprzedzające debiutancki LP (Necronomical Exmortis gdyby ktoś był fanem starych deathowych demówek). Nigdy więcej ich nie słuchałem po tych dwóch wydawnictwach, ale wiem że się wskrzesili w XXI wieku i coś tam wydają.
------------
#cultowe - tag do śledzenia lub czarnolistowania przez tych którzy followują moją osobę z innych powodów niż muzyka.
Kiedyś przez tysiąc dni postowałem tu piosenki które z różnych względów weszły mi w głowę w ciągu ostatnich 20 lat. Teraz wrzucam już niekoniecznie codziennie rzeczy, które wtedy nie zmieściły się na liście, które mi się przypomniały, lub których słucham aktualnie. W dalszym ciągu szerokopojęty rock, metal, punk i pochodne.
https://rateyourmusic.com/~cultowe
W tamtych latach pisało się do kapel po ziny, pocztą - Pocztą Polską...