Wpis z mikrobloga

Siemanko Mireczki!

Ostatnio pisałem do Was w sprawie porady na temat konsoli do gier ruchowych, i była ona mega udana, więc dzięki!
Dzisiaj nadszedł czas na zakup kolejnej konsolki, tym razem handheld-owej.

Znalazłem kilka konsol, i chciałbym zapoznać się z Waszymi opiniami (może ktoś ma i korzysta i też może coś na ten temat powiedzieć).
Oto moje warainty:

- Trimui Smart Pro
- Powkiddy X17
- Nintendo Switch Lite (bądź też normlane, bez różnicy)
- PlayStation Vita
- Powrót do starego PSP (które nadal posiadam, leży zakurzone w szafie :) )

Jak uważacie? Może macie jakieś swoje warianty? Rozważałem też Anbernic'a z obsługą gier z PS2?
Może znacie też jakieś inne konsole z emulacją najlepiej PSP+PS1+ PS2 (ewentualnie jak jest, nie musi być)+ Android+ Remote Play PS/Xbox?

Pozdrówki,
mr_domban
#handheld #konsole #nintendo #nintendoswitch #anbernic #playstation #trimui
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mr_domban: Granie na dużym ekranie Switch Oled to jest coś nie do podrobienia przez wyblakły ekran Switch Lite więc jeśli chcesz grać w nowe gry indie lub exclusivy Nintendo to bierz Oled bo gry swoje kosztują i przy kilku kupionych grach ta róźnica w cenie się zatrze. Pixelowe gry indie po kilku miesiącach potrafią zjechać z ceną do 10 zł więc wydaje mi się że warto kupić Switch, oczywiście jeśli
chlopieckucyk - @mrdomban: Granie na dużym ekranie Switch Oled to jest coś nie do pod...

źródło: gamesir-x3-type-c-02

Pobierz
  • Odpowiedz
Co do konsolek z Chin to generalnie wszystkie nowe chyba potrafią już odpalić PS2.

@chlopiec_kucyk: absolutnie nie jest to prawdą, wszystko zależy od chipa wewnątrz. do ps2 pasuje jakiś ayn odin albo lepiej już steam deck. na tych anbernicach to będzie kaszana z ps2.
  • Odpowiedz