Wpis z mikrobloga

#wojna #ukraina #ruskimir #troll #bekazpodludzi
Typ @Desire22 twierdzi, że nie jest ruskim trollem, wali błędy w większości komentarzy i jeszcze się kłóci, że jest poprawnie(wystarczy spojrzeć w jego profil co tam się dzieje) i na koniec wrzuca screena gdzie obie jego karty są w roamingu, z czego jedna nie ma zasięgu. XD
obk - #wojna #ukraina #ruskimir #troll #bekazpodludzi
Typ @Desire22 twierdzi, że nie ...

źródło: 1000000907

Pobierz
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 4
@robertkk: Widziałem jak się tam tłumaczył z tego wyrazu, że niby poprawnie, ze to tak bo zapożyczenie itp. Przy czym popełnił 6 błędów gramatycznych i 2 razy jakąś dziwną formę zdania.
  • Odpowiedz
@obk @obk

@robertkk: Widziałem jak się tam tłumaczył z tego wyrazu, że niby poprawnie, ze to tak bo zapożyczenie itp. Przy czym popełnił 6 błędów gramatycznych i 2 razy jakąś dziwną formę zdania.

A to masz urojenia, bo było ich 12.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 4
@niktnikt12: To jest możliwe na terenie EU jeśli dzięki temu uzyska się lepsze połączenie ale brak zasięgu na jednej podważa taką możliwość, do tego cała masa innych rzeczy, między innymi nietypowe dla Polaka błędy stylistyczne, używanie wyrazów nie istniejących w naszym języku i ich koślawe usprawiedliwianie oraz rodzaj aktywności nie zostawiają złudzeń.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 3
Pamiętajcie drogie dzieci, dwie karty SIM na Ukrainu to zbrodnia xd (Jest zasięg)

@Desire22: Ale fikołek. Dwie karty w roamingu o różnym zasięgu to dowód że albo nie jesteś w UE albo albo karty nie są z UE, bo na terenie UE jest ogólna umowa co do roamingu.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 6
A to masz urojenia, bo było ich 12.

@Desire22: Coraz bardziej paranoiczne te twoje odpowiedzi kacapku. Psycha siada? Dostałeś zjeby od oficera prowadzącego? XD
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 4
Paranoik

@Desire22: Wiemy, ważne żebyś leków nie zapominał, choć u ciebie w Pisdościerwiersku pewnie o nie trudno.
  • Odpowiedz
@obk no Saszka u ciebie dual SIM to jakaś magia i już ci się głową przegrzewa, AAA stwierdziłeś, że jest to zbrodnia u ciebie na Ukrainu xD
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
stwierdziłeś, że jest to zbrodnia u ciebie na Ukrainu xD

@Desire22: Daj linka do tego komentarza gdzie to stwierdziłem. XD
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 2
No właśnie się skompromitowałes trollu i cię zbaitowali xd

@Desire22: Jesteś coraz zabawniejszy, nieźle ci się odkleja, sama przyjemność r----------ć psychicznie taką onucę jak ty.
  • Odpowiedz
@obk:

Jesteś coraz zabawniejszy, nieźle ci się odkleja, sama przyjemność r----------ć psychicznie taką onucę jak ty.

Dokładnie ten przygłup gubi już wątki i wymyśla jakieś niestworzone historie xD Nie wiem nawet kto by miał mnie tutaj zbaitować i do czego on się odnośi.
Ewidentnie psycha siada u Saszki xD
  • Odpowiedz