Aktywne Wpisy
ziko100 +40
#mecz Dlaczego polska piłka jest c-----a? Bo tacy ludzie selekcjonuja u nas pewnie młodzież w wieku 13-14 lat. Messi za drobny i wolno biega? Panie tu trzeba byczka który umie przepchnąć a nie krasnali ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nawet nie umi powalczyć o górna piłkę gówniarz chyba mu w domu jeść nie dają. Weź tego sebe 190 cm wzrostu któremu pilka ucieka
zielonykszak +15
stug vs 17 funtówa
Kilka dni temu biorę miskę która stała na blacie w kuchni pod górną szafką i na niej był ogromny pelzajacy robak, nagle patrzę, a te s-------e dosłownie potrafiły same wychodzić przez dolny szyb szafki, bo jest tam taka mała szczelina która się nie domyka, otwieram szafkę i widzę jak pelzaja praktycznie na każdej półce, ale moją uwagę przykuły dziwne szelesty, przystawiam ucho bliżej i dosłownie słychać jak te gówna pełzaly w płatkach owsianych ze az sie poruszalo wszystko i w innych opakowaniach xD
To ile ich tam musiało być? Z 40?
Wszystko zostało wyrzucone, obmyte domestosem, ale najgorsze jest to, że czasem po kilku dniach zauważałam robaki między szczelinami szafek które wychodziły i znowu się chowały a niektóre wchodziły az od tylnych ścian szafek na sufit i pelzly.
Nie wiem jak to cholerstwo wybić skoro problem był tak długo ignorowany, pomocy?
Jest to dość stare mieszkanie w kamienicy i szafki mają około 80 lat jak nie więcej, ciekawi mnie to czy ukrywają się wewnątrz pod deskami, albo nawet za lodówką, bo lubią ciepłe miejsca, czy ja będę musiała dosłownie zrywać podłogę i wszystko z tego domu bo tak się zagniezdzily? xD
Słyszałam ze potrafią też przychodzić od sąsiadów z wentylacji xd
#pomocy #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #kuchnia
I fakt, mogą od sąsiadów przylatywać. U mnie czasem jakieś pojedyncze trafię, a kiedyś przetrzepałem całą kuchnię i nie znalazłem żadnego siedliska. A na lepie po miesiącu trochę ich było.