Wpis z mikrobloga

Pomijając te hejterskie obrzydliwe wpisy o Idze też się wypowiem chociaż wiadomo jestem tylko ekspertem z wykopu (czytaj nie znam się).
Przydałaby się wymiana ekipy, zdecydowanie. Patrzcie takiego Novaka, wymienił ekipę przed olimpiadą i złoto. W dodatku dużo jest wpisów krytykujących szczególnie jedną babę, nawet nie pamiętam imienia ale podobno przeszkadza.
Poza tym, to jest jednak tenis no i US Open. US Open ma to do siebie że ciężko go obronić drugi raz z rzędu, np. taka Coco obroni w tym roku? No nie obroni.
Iga nie tylko ma potencjał ale nadal jest top1. To trzeba po prostu doszlifować niczym backhand Rogera w 2017.

#tenis
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jasak: Iga ma potencjał, żeby cały czas wygrywać i być najlepszą. Ale ten Wiktorowski i Abramowicz to do kosza. Kogoś młodego z potrzebą wygrywania jej potrzeba
  • Odpowiedz
Pomijając te hejterskie obrzydliwe wpisy o Idze

Natomiast na naszą melepetę Hubiego już nigdy liczyć nie będę, obrzydliwy tenis.

@Jasak: rozumiem, że twoja hejterskość to metafizyka i spotkanie z najwyższym?
  • Odpowiedz
  • 0
@2-aminopirydyna: może tak jeśli chodzi o "melepetę", ale nie o obrzydliwy tenis. To kwestia gustu i tak po prostu strasznie nie lubię oglądać takiego typu grania i zachowania na korcie. Życzę mu samych sukcesów, tylko ja tego oglądać nie mogę.
  • Odpowiedz
Pomijając te hejterskie obrzydliwe wpisy o Idze

Przydałaby się wymiana ekipy, zdecydowanie. (...) W dodatku dużo jest wpisów krytykujących szczególnie jedną babę, nawet nie pamiętam imienia ale podobno przeszkadza.

@Jasak: Czyli raz hejt ci przeszkadza, a raz pomaga. Nie wolno hejtowac Igusi, ale psycholoszkę wolno xD
  • Odpowiedz