Aktywne Wpisy
Meryloko 0
Heja!
Szukam inspiracji odnośnie prezentu na dzień chłopaka. Właściwie, to ciekawi mnie, co Wy, faceci, chcielibyście dostać? Myślałam klasycznie o Lego Technic, ale tego się raczej spodziewa, więc szukam alternatyw XD
#dzienchlopaka #prezent
Szukam inspiracji odnośnie prezentu na dzień chłopaka. Właściwie, to ciekawi mnie, co Wy, faceci, chcielibyście dostać? Myślałam klasycznie o Lego Technic, ale tego się raczej spodziewa, więc szukam alternatyw XD
#dzienchlopaka #prezent
#famemma
W ogóle wątpienie w szczere intencje Natana w momencie gdy to ten 20 latek jako jedyny nie bał sie poruszyć protokołu B. Wy powinniście go nosić na rękach bo to m.in jego zasługa że teraz
1. Wardega ma czutke do tworzenia zasięgowych materiałów, wiedział że temat będzie nośny
2. Lubi też zarabiać na dramce - ostatni stream to potwierdził, żadnego leaka tylko omawianie tinnych to co omawiają o wardędze
3. Wardega popada w paranoje i fiksacje na temat boxdela. To co nie moze wytłumaczyć układa pod to narracje. Raz bomblowi można wierzyć raz nie. Zależy od sprawy narracji.
4. Kraken sam bombi w boxdela mówi że lepiej gdyby fejm był bez Michała, zleakował kilka jego dziewczyn, powiedział że miał nawet dwie naraz i ogólnie same brudy + 30 minutowa nagrana