@badreligion66: prawdziwy marsz był tylko raz z hasłem my chcemy Boga, zaraz potem marsz został zniszczony przez maryjkowców, kościół, narodowców i PIS żeby tylo trzymać w ciemnocie i prostocie. PO tępiło narodowców a pis próbowało ich przekupywać. Szkoda że zawsze jak ktoś chce Boga i czcić pamięć historyczną to zawsze pojawiają się szkodnicy - agenci watykańscy, narodowcy, kibole, itd. Mentzen już dawno jest bardziej narodowcem niż korwinoidem o ile kiedykolwiek
@Skorvez_957_: przecież ten marsz się zaczął od narodowców, kiboli I JAWNYCH NAZISTÓW z blood&honour. Dlatego lewacy zawsze mówili że to marsz nazistów czy faszystów - bo był przez nich organizowany i to jest fakt taki encyklopedyczny. Nie chodziło o to że byli w nim też normalni ludzie ale o organizatorów
Dopiero potem zaczęli udawać i się ugrzeczniać. Ale organizatorzy się niewiele zmienili: ONR + B&H -> ONR + MW -> RN ->
@assninja: O Bąkiewiczach i Holocherach kojarzę od Patlewicza byli różni narodowcy mniej radykalni tj. prorosyjscy od takiego Jaszczura czy Potockiego. Zresztą Konfa/protokonfa zawsze miała opinię jaką ma dziś - narodowcy, kibole wielbiący krzyżyki, izydy, śmierć wrogom włoszczyzny, agentura watykańska i wszystko inne co szkodliwe. Później się podzielili inni połączyli między Konfą, Suwpolem a niezależnymi grupami jak ONR w dużym skrócie. Marsze zawsze były przejmowane przez narodowców ale jeden marsz miał
@Skorvez_957_: no ale mówienie że narodowcy przejmują to czy tamto jest nieprawdą, narodowcy to stworzyli a potem było przejęte przez pisowców najwyżej :) i w sumie dobrze, bo skończyło się palenie wozów TVN czy rzucanie kostką brukową
@assninja: sam nie dowierzam że ONR ma więcej rigczu niż narodowcy z Konfederacji (bo narodowcy i konfiarze to dla mnie synonim plus szury od Brauna) Przejmują mam na myśli to że 11 listopada jest świętem wszystkich a nie tylko jednej grupy a oni są najgłośniejsi i ośmieszają ideę marszu. Edit: tak, zachwalałem marsz w 2017 jako próbę zrywu i sprzeciwu katolstwu no to w 2018 marsz został zgnojony i ośmieszony.
Mentzen już dawno jest bardziej narodowcem niż korwinoidem o ile kiedykolwiek
@Skorvez_957_: przecież ten marsz się zaczął od narodowców, kiboli I JAWNYCH NAZISTÓW z blood&honour. Dlatego lewacy zawsze mówili że to marsz nazistów czy faszystów - bo był przez nich organizowany i to jest fakt taki encyklopedyczny. Nie chodziło o to że byli w nim też normalni ludzie ale o organizatorów
Dopiero potem zaczęli udawać i się ugrzeczniać. Ale organizatorzy się niewiele zmienili: ONR + B&H -> ONR + MW -> RN ->
btw jedno tylko trzeba ONRowi dzisiaj oddać xD https://twitter.com/1934ONR/status/1798387572181438624
Edit: tak, zachwalałem marsz w 2017 jako próbę zrywu i sprzeciwu katolstwu no to w 2018 marsz został zgnojony i ośmieszony.